Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

yavru kediyi veriyorum(ücretsiz) -
çünkü annemler rahatsız oluyor mecburen vermek istiyorum...

ACİL İRANKEDİSİ ARIYORUM COK İYİ BAKILCAGINDAN EMIN OLUN -
LÜTFEN UZRETSIZ BIR IRAN KEDISI ISTIORUM GERCEKTEN TAHMIN EDEMICEGINIZ KADAR COK SEVIORUM HAYVANLARI DEDIGIM GBI 6 SENE BIR KEDYE BAKTIM VE 3 AYDIRDA BIR IRAN KEDIM VARDI AMA CALINDI VE SIMDI TEKRAR ISTIYORUM ONLARI COK SEVIORUM IYI BAKICAGIMDAN KESINLIKLE EMIN OLABILIRSINIZ .....ADRESIM 🔒 Üyelere Özel lütfeeeeeeeeeeeeen bekliorum ankarada oturuyorum....ıstanbulda olabılır cunku 10 gun sonra ordayık alabılırım hemen 10 gun kadar kalıcam orda....

ACİL İRANKEDİSİ ARIYORUM COK İYİ BAKILCAGINDAN EMIN OLUN -
LÜTFEN UZRETSIZ BIR IRAN KEDISI ISTIORUM GERCEKTEN TAHMIN EDEMICEGINIZ KADAR COK SEVIORUM HAYVANLARI DEDIGIM GBI 6 SENE BIR KEDYE BAKTIM VE 3 AYDIRDA BIR IRAN KEDIM VARDI AMA CALINDI VE SIMDI TEKRAR ISTIYORUM ONLARI COK SEVIORUM IYI BAKICAGIMDAN KESINLIKLE EMIN OLABILIRSINIZ .....ADRESIM 🔒 Üyelere Özel lütfeeeeeeeeeeeeen bekliorum ankarada oturuyorum....ıstanbulda olabılır cunku 10 gun sonra ordayık alabılırım hemen 10 gun kadar kalıcam orda....

Ücretsiz Safkan Bir Kedi Arıyorum...ANKARA -
Merhaba, Küçük kızlarım için evde arkadaşlık yapabilecekleri safkan bire kedi arıyoruz. İlgilenenlere teşekürler... Uğur Tel:🔒 Üyelere Özel 312-8146348 🔒 Üyelere Özel Ankara

🔒 Üyelere Özel teşekkürler -
Sizlerin sayesinde hayvanlarımız bir yuvaya kavuşmuş oluyorlar. Böyle anlamlı ve hayırlı bir site tasarladıgınız için sizlere teşekkür ediyorum. En içten dileklerimle yeni yılınız kutlu olsun. MUTLU YILLAR

1905gs teşekkürler -
kızımızı bir yuvaya kavuşturdugunuz için size çok teşekkür ediyorum nice mutlu yıllar dilegiyle yeniyılınız kutlu olsun

1905gs teşekkürler -
kızımızı bir yuvaya kavuşturdugunuz için size çok teşekkür ediyorum nice mutlu yıllar dilegiyle yeniyılınız kutlu olsun

1905gs teşekkürler -

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. -
Tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2006 yılının sizlere mutluluk, sağlık ve başarı getirmesini dileriz. Sevgi ve Saygılarımızla, 🔒 Üyelere Özel

Yavru İran kedisi arıyorum !!! -
Arkadaşlar istanbulda oturmaktayım. Yavru bir iran kedisi arıyorum.İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel''a mail atabilirler.

sıyam mıyavı aranıyor -
🔒 Üyelere Özel

siyam miyavı arıyorum -
nolur yanlızlık sıkıyo artık evde bır yaramaz hıcte fena olmaz

siyam miyavı arıyorum -
nolur yanlızlık sıkıyo artık evde bır yaramaz hıcte fena olmaz

şeker iran kedisi arıyorum:(( -
bana arkadaşlık edecek iran kedisi arıyorum.bakamayan ya da uygun fiyata verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.yeni mezun diş hekimiyim ankarada oturuyorum..kediciğin herşeyiyle özenle ilgileneceğimden emin olun.

bana arkadaşlık edecek iran kedisi arıyorum.bakamayan ya da uygun fiyata verebilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim.yeni mezun diş hekimiyim ankarada oturuyorum..kediciğin herşeyiyle özenle ilgileneceğimden emin olun.

yavru siyam lütfen.. -
merhaba ben küçük kız kardeşime yavru siyam kedisi arıyorum.en iyi şekillerde bakabiliriz.gözünüz arkada kalmaz.erkek olursa daha iyi olur ama dişi olursada farketmez siyam olsunda :) irtibat için 🔒 Üyelere Özel tel : 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkür ederim

yavru kedi arıyorum (ücretsiz) -
ben henüz 2 aylık ve gri beyaz bi dişi kedi istiorum ilgilenirseniz iyi olur istanbuldayım...

ben henüz 2 aylık ve gri beyaz bi dişi kedi istiorum ilgilenirseniz iyi olur istanbuldayım...