Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

York Chocolate veya Ragamuffin -
Ucretsiz veya cok az bir ucret karsiligi York Chocolate veya Ragamuffin irki yavru kedi ariyorum. 🔒 Üyelere Özel

uzun süredir iran kedisi aruyorum -
kendim kedileri çok seviyorum.ayrıca oğlumda çok seviyor.ama şu ana kadar daha bulamadık.vermek isteyen olursa bizi arayabilirsiniz. tel.🔒 Üyelere Özel

uzun süredir iran kedisi aruyorum -
kendim kedileri çok seviyorum.ayrıca oğlumda çok seviyor.ama şu ana kadar daha bulamadık.vermek isteyen olursa bizi arayabilirsiniz. tel.🔒 Üyelere Özel

Berman kedisi arıyorum -
Iyı gunler yaklasık 4 5 aydır Berman cınsı kedı arıyorum 18 yıllık kedım vefat ettıkten sonra evım onsuz bıraz mahmurlastı su anda golden retrıever cınsı bır kızım var kendısı 3 yasında o yuzden aradıgım kedı en fazla 1 aylık olması gerekıyor Yardım edersenız ve maıl aracılıgı ıle benı bılgılendırırsenız cok sevınırım tesekkurler (istanbul - 🔒 Üyelere Özel)

yavru British Shorthair aranıyor -
yuvamızı ısıtacak yavru British Shorthair arıyoruz. lütfen yardım edin. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsiniz.

İzmir de acil yavru siyam yada van kedisi arıyorum -
İzmirde mümkünse ücretsiz alabileceğim yavru kedi arıyorum.Van yada siyam olursa sevinirim.Çok çok iyi bakılacağından şüpheniz olmasın.Ölen kedimizin yerini dolduracak bir dosta ihtiyacımız var...:(

İzmirde mümkünse ücretsiz alabileceğim yavru kedi arıyorum.Van yada siyam olursa sevinirim.Çok çok iyi bakılacağından şüpheniz olmasın.Ölen kedimizin yerini dolduracak bir dosta ihtiyacımız var...:(

tatlı iran kedisi arıyorum -
yavru veya çok yaşlı olmamak şartıyla tatlı ve çok sevimli bir iran kedisi arıyorum daha kolay ulaşabilmek için 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz acil cevap bekliyorum

tatlı iran kedisi arıyorum -
yavru veya çok yaşlı olmamak şartıyla tatlı ve çok sevimli bir iran kedisi arıyorum daha kolay ulaşabilmek için 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz acil cevap bekliyorum

acil ankara kedisi arıyorum -
acil mavi gözlü dişi ankara kedisi arıyorum ankarada yaşıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel ...

sıcak yuvamıza erkek iran kedisi -
3-5 aylık ücretsiz yavru beyaz ton ton erkek bir iran kedisi arıyoruz 🔒 Üyelere Özel

lütfen lütfen eğer dişi kedi bulamazsam erkeği vermek zorunda kalıcam evde çok bağırıyor dişi kediii -
yalvarırım artıkk dayanmıyacağım ava derhal dişi kedi almam mm lazım yardım edin

lütfen lütfen eğer dişi kedi bulamazsam erkeği vermek zorunda kalıcam evde çok bağırıyor dişi kediii -
yalvarırım artıkk dayanmıyacağım ava derhal dişi kedi almam mm lazım yardım edin

izmir uzun tuylu -
kediyi anneme istiyorum sadece uzun tuylu olması benim icin yeterli iran kırma falanda olabilir ama aslında cinsi onemli degil izmirdeyim

izmir uzun tuylu -
kediyi anneme istiyorum sadece uzun tuylu olması benim icin yeterli iran kırma falanda olabilir ama aslında cinsi onemli degil izmirdeyim

izmir uzun tuylu -