Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

SANSLIYA HALA BİR SANS VEREN OLMADI:((( -
ARKADASLAR SANSLI HALA EVSİZ VE BAKIMA İHTİYACI VAR ONA BAKMAK İSTEYEN ÇIKMADI. 3,5 AYLIK VAN KIRMASI, İKİ GÖZÜDE YEŞİL SAĞ AYAĞI OMUZDAN ÇIKIK BİLEKTENDE KIRIK BAKIMA İHTİYACI VAR GERÇEKTEN ZOR DURUMDAYIM.SEVGİYE İHTİYACI VAR SVİLMEKTEN ÇOK HOŞLANIYOR. ZİLLİ Mİ ZİİLLİ.ZATEN BİR GÖRSENİZ HAYIR DİYEMEZESİNİZ OKADAR GÜZEL TUVALET ALIŞKANLIĞI VAR ÇAĞIRINCA GELİYOR. ÇOK USLU. BENİM EVİMDE BAŞKA BİR KEDİM DAHA VAR KEDİM KISKANIYOR. BU YÜZDEN AYRI BİR ODADA TUTUYORUM.KEDİM EVDEN KAÇMAYA BAŞLADI. KÜSÜYOR. İSTEMİYOR ZANNEDİYOR.İŞTE BU YÜZDEN BİRİNİ BULMAM LAZIM LÜTFEN İLGİLENİN ÇİĞDEM AKTAŞ 🔒 Üyelere Özel 0216 415 24 24 🔒 Üyelere Özel

Van kedisi / Izmir -
Izmir`den yavru Van kedisi vermek isteyen varsa, hele bir de yavrunun bir gozu mavi digeri yesilse, lutfen benimle temasa gecsin. 🔒 Üyelere Özel

chinchillama 4 gunluk kim bakar? -
merhaba, cumartesi gunu sehir dısına çıkmam gerekiyor ve 10 aylık chinchilla kedimi pansiyona bırakmak istemiyorum çünkü ufak bir kafes içinde tutuyorlar. en gec cumaya kadar istanbul`a döneceğim. kedime gönüllü olarak bakmak isteyen var mı? 🔒 Üyelere Özel

tekir aranıyor!!! -
bursa`da yaşıyorum tekir kedi arıyorum onun veya benim ömrümün sonuna kadar bakacağım söz! ama yeter ki bir kedi bulayım bursa`da yaşayan tüm kediseverlere duyurulur!!!... kedi verecek olanlar benimle buradan veya 🔒 Üyelere Özel no`lu tlf`dan irtibata geçebilir...bekliyorum...

tekir aranıyor!!! -
bursa`da yaşıyorum tekir kedi arıyorum onun veya benim ömrümün sonuna kadar bakacağım söz! ama yeter ki bir kedi bulayım bursa`da yaşayan tüm kediseverlere duyurulur!!!... kedi verecek olanlar benimle buradan veya 🔒 Üyelere Özel no`lu tlf`dan irtibata geçebilir...bekliyorum...

tekir aranıyor!!! -

yavru siyam veya iran kedisi aranıyor -
izmirde yasıyorum yavru sıyam veya iran kedisi arıyorum suana kdr btn forumlara baktım aradıgım her no ıst veya ank cıktı ve gonderemedıler.cok iyi bakılacagından emın olabılırsınız mailim:ece_saatcı🔒 Üyelere Özel insallah biri cıkar:/

yavru siyam veya iran kedisi aranıyor -
izmirde yasıyorum yavru sıyam veya iran kedisi arıyorum suana kdr btn forumlara baktım aradıgım her no ıst veya ank cıktı ve gonderemedıler.cok iyi bakılacagından emın olabılırsınız mailim:ece_saatcı🔒 Üyelere Özel insallah biri cıkar:/

VAN KEDİSİ ARANIYOR -
1 AYLIK ERKEK VAN KEDİSİ ARIYORUZ İLGİLENENLER İÇİN EMAİL DENKAV07@HOTMAİL.COM

VAN KEDİSİ ARANIYOR -

VAN KEDİSİ ARANIYOR -

VAN KEDİSİ ARANIYOR -

VAN KEDİSİ ARANIYOR -

VAN KEDİSİ ARANIYOR -

yavru siyam aranıyor -
ben ankara da oturuyorum ve siyam yavrusu arıyorum e-mail: 🔒 Üyelere Özel

yavru siyam aranıyor -
ben ankara da oturuyorum ve siyam yavrusu arıyorum e-mail: 🔒 Üyelere Özel

Yavru Van kedisi -
Ailece yana yakıla yavru Van kedisi arıyoruz.

Yavru Van kedisi -

Yavru Van kedisi -

Yavru Van kedisi -