ARKADASLAR SANSLI HALA EVSİZ VE BAKIMA İHTİYACI VAR ONA BAKMAK İSTEYEN ÇIKMADI. 3,5 AYLIK VAN KIRMASI, İKİ GÖZÜDE YEŞİL SAĞ AYAĞI OMUZDAN ÇIKIK BİLEKTENDE KIRIK BAKIMA İHTİYACI VAR GERÇEKTEN ZOR DURUMDAYIM.SEVGİYE İHTİYACI VAR SVİLMEKTEN ÇOK HOŞLANIYOR. ZİLLİ Mİ ZİİLLİ.ZATEN BİR GÖRSENİZ HAYIR DİYEMEZESİNİZ OKADAR GÜZEL TUVALET ALIŞKANLIĞI VAR ÇAĞIRINCA GELİYOR. ÇOK USLU.
BENİM EVİMDE BAŞKA BİR KEDİM DAHA VAR KEDİM KISKANIYOR. BU YÜZDEN AYRI BİR ODADA TUTUYORUM.KEDİM EVDEN KAÇMAYA BAŞLADI. KÜSÜYOR. İSTEMİYOR ZANNEDİYOR.İŞTE BU YÜZDEN BİRİNİ BULMAM LAZIM LÜTFEN İLGİLENİN
ÇİĞDEM AKTAŞ
🔒 Üyelere Özel
0216 415 24 24
🔒 Üyelere Özel
merhaba,
cumartesi gunu sehir dısına çıkmam gerekiyor ve 10 aylık chinchilla kedimi pansiyona bırakmak istemiyorum çünkü ufak bir kafes içinde tutuyorlar.
en gec cumaya kadar istanbul`a döneceğim.
kedime gönüllü olarak bakmak isteyen var mı?
🔒 Üyelere Özel
bursa`da yaşıyorum tekir kedi arıyorum onun veya benim ömrümün sonuna kadar bakacağım söz! ama yeter ki bir kedi bulayım bursa`da yaşayan tüm kediseverlere duyurulur!!!...
kedi verecek olanlar benimle buradan veya 🔒 Üyelere Özel no`lu tlf`dan irtibata geçebilir...bekliyorum...
bursa`da yaşıyorum tekir kedi arıyorum onun veya benim ömrümün sonuna kadar bakacağım söz! ama yeter ki bir kedi bulayım bursa`da yaşayan tüm kediseverlere duyurulur!!!...
kedi verecek olanlar benimle buradan veya 🔒 Üyelere Özel no`lu tlf`dan irtibata geçebilir...bekliyorum...
izmirde yasıyorum yavru sıyam veya iran kedisi arıyorum suana kdr btn forumlara baktım aradıgım her no ıst veya ank cıktı ve gonderemedıler.cok iyi bakılacagından emın olabılırsınız mailim:ece_saatcı🔒 Üyelere Özel insallah biri cıkar:/
izmirde yasıyorum yavru sıyam veya iran kedisi arıyorum suana kdr btn forumlara baktım aradıgım her no ıst veya ank cıktı ve gonderemedıler.cok iyi bakılacagından emın olabılırsınız mailim:ece_saatcı🔒 Üyelere Özel insallah biri cıkar:/