istanbuldayım dişi gribeyaz 2-3 aylık kedi arıyorum..ben barınaktan almayı düşünüyorum aslında bi yardımım dokunur die ama sizdende alabilirim çünkü hiçbi barınağın yerlerini bilmiyorum!!barınak hakkındada yardımı dokunacak kişi varsa beklerim. bu arada ben yaza alacağım kediyi
İzmir`de oturuyorum.Ücretsiz olarak verilecek bir kediyi alıp bakmak istiyorum.Tuvalet eğitimi varsa çok daha iyi olur.Ona çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...
İzmir`de oturuyorum.Ücretsiz olarak verilecek bir kediyi alıp bakmak istiyorum.Tuvalet eğitimi varsa çok daha iyi olur.Ona çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...
arkadaşlar merhaba
acıbademde bir veteriner kliniğinde çalışıyorum..
kliniğin üst katında(komşuda ) 3 tane evde doğmuş kedi var.çok tatlı ve sempatikler oyun oynamaya bayılıyorlar.birbirlerini altlı üstlü dövüyorlar:)tekir beyaz(erkek),sadece tekir(dişi),siyah beyaz(erkek).şuana kadar bir sağlık problemleri çıkmadı.2-2.5 aylıklar..
klinikte 1 tane bacağı kırık kedi var bugün geldi.oda 3 renkli dişi.bacağı kırık olduğu halde sevdiğimizde çok mutlu oluyor canı yansada sesini çıkartmıyor.oda 2-2.5 aylık civarında tedavisi sürüyor..
birde klinikte sezeryanla doğmuş 4 yavrumuz var.24 martta doğdular 40 günlükken vermeyi planlıyoruz mayısın 5 i gibi vereceğiz.1 erkek(sarman)3 dişi(2 tekir-1 tane karışık renkli)kedimiz var.oyun delisiler.hills mama ile besleniyorlar.annesi hamileykende bizdeydi.hamileliği süresince hergün vitaminini verdim halende veriyorum.bomba gibi yavrular olcaklar.özellikle çocuğu olan ve çok temiz ve sağlıklı kedi arayan aileler için öneririm.deli gibi oyun oynuyolar.yorulup annelerinin memelerine yapışıyorlar azıcık emip uyuyup kalıyorlar[:I][kedi3]
bu 8 kediye yuva arıyoruz.her renkten her cinsiyetten kedimiz mevcut.
2-2.5 aylıkların hemen verilmesi gerekiyor.çünkü bakıldığı evde çok kedi var ve erkek kediler dövüyor..
klinikte bacağı kırık olan iyileştikten sora verilecektir..
sezeryanla doğan bebeklerimiz 5-10 mayıs arası verilecektir..
kediler için hiçbir ücret talep etmiyoruz iyi bakılsın yeter..
şuan daha küçükler aşıları yapılmadı.
lütfen arkadaşlar maillerinizi bekliyorum.eğer bu yavrular sahiplenilmezse sokağa gidecekler ve büyük ihtimal ölecekler çünkü hepsi evde doğdu (bacağı kırık olan hariç) ve sokak yaşamına adapte olabilceklerini zannetmiyorum...
aldığınız bebeğin hayatını kurtaracaksınız.olayı böyle düşünün..
🔒 Üyelere Özel
kliniğin numarası 02163392080(petvet veteriner kliniği)
arayıp yada mail atıp ayrıntılı bilgi isteyebilirsiniz.
buraya resim koymayı bilmiyorum mail atarsanız kedilerin resimlerini atabilirim..
maillerinizi bekliyorum..
arkadaşlar merhaba
acıbademde bir veteriner kliniğinde çalışıyorum..
kliniğin üst katında(komşuda ) 3 tane evde doğmuş kedi var.çok tatlı ve sempatikler oyun oynamaya bayılıyorlar.birbirlerini altlı üstlü dövüyorlar:)tekir beyaz(erkek),sadece tekir(dişi),siyah beyaz(erkek).şuana kadar bir sağlık problemleri çıkmadı.2-2.5 aylıklar..
klinikte 1 tane bacağı kırık kedi var bugün geldi.oda 3 renkli dişi.bacağı kırık olduğu halde sevdiğimizde çok mutlu oluyor canı yansada sesini çıkartmıyor.oda 2-2.5 aylık civarında tedavisi sürüyor..
birde klinikte sezeryanla doğmuş 4 yavrumuz var.24 martta doğdular 40 günlükken vermeyi planlıyoruz mayısın 5 i gibi vereceğiz.1 erkek(sarman)3 dişi(2 tekir-1 tane karışık renkli)kedimiz var.oyun delisiler.hills mama ile besleniyorlar.annesi hamileykende bizdeydi.hamileliği süresince hergün vitaminini verdim halende veriyorum.bomba gibi yavrular olcaklar.özellikle çocuğu olan ve çok temiz ve sağlıklı kedi arayan aileler için öneririm.deli gibi oyun oynuyolar.yorulup annelerinin memelerine yapışıyorlar azıcık emip uyuyup kalıyorlar[:I][kedi3]
bu 8 kediye yuva arıyoruz.her renkten her cinsiyetten kedimiz mevcut.
2-2.5 aylıkların hemen verilmesi gerekiyor.çünkü bakıldığı evde çok kedi var ve erkek kediler dövüyor..
klinikte bacağı kırık olan iyileştikten sora verilecektir..
sezeryanla doğan bebeklerimiz 5-10 mayıs arası verilecektir..
kediler için hiçbir ücret talep etmiyoruz iyi bakılsın yeter..
şuan daha küçükler aşıları yapılmadı.
lütfen arkadaşlar maillerinizi bekliyorum.eğer bu yavrular sahiplenilmezse sokağa gidecekler ve büyük ihtimal ölecekler çünkü hepsi evde doğdu (bacağı kırık olan hariç) ve sokak yaşamına adapte olabilceklerini zannetmiyorum...
aldığınız bebeğin hayatını kurtaracaksınız.olayı böyle düşünün..
🔒 Üyelere Özel
kliniğin numarası 02163392080(petvet veteriner kliniği)
arayıp yada mail atıp ayrıntılı bilgi isteyebilirsiniz.
buraya resim koymayı bilmiyorum mail atarsanız kedilerin resimlerini atabilirim..
maillerinizi bekliyorum..
Merhabalar ,
Fazla büyük yada küçük olmaya 4-5 aylık iran kedisi arıyorum.Tuvalet alışkanlığı olan bir kedi olursa daha iyi olur.Para karşılığı alacağım(Petshopdan değil).İlgilenenler mail atarsa sevinirim.
destro1235@yahoo.🔒 Üyelere Özel
Merhabalar ,
Fazla büyük yada küçük olmaya 4-5 aylık iran kedisi arıyorum.Tuvalet alışkanlığı olan bir kedi olursa daha iyi olur.Para karşılığı alacağım(Petshopdan değil).İlgilenenler mail atarsa sevinirim.
Merhabalar ,
Merhabalar ,
Fazla büyük yada küçük olmayan 4-5 aylık iran kedisi arıyorum.Tuvalet alışkankığı olursa iyi olur.Para karşılığı satın alacağım.İlgilenenlerin mail atarsa sevinirim.
Arkadaşlar Yaklaşık 5 Aydır Eşimle Birlikte yavru bir Siyam arıyoruz ama malesef henüz bulamadık :( İyi bir aile ortamında bakılacak ve ona ömür boyu sevecek bir aile arıyorsanız lütfen irtibata gecelim. MSN ve Mail adresim 🔒 Üyelere Özel
Sayın Hayvanseverler
Beslediğiniz dostunuzun aşılarını eksiksiz yaptırmanız hem onun hemde siz ve ev halkının sağlığı açısından son derece önemlidir.Ayrıca dostunuzun diğer bakımlarını (genel kontrol,traş,banyo,tırnak sağlığı,kulak bakımı vb.) onun hayatında oldukça önemlidir.
Günümüzün yoğun iş temposunda değişen ihtiyaçları gözönüne alarak Bahçelievler Veteriner Kliniği olarak İstanbul sınırları içindeki hayvanseverlerin yükünü hafifletmek için dostunuzun genel kontrol,aşı,tırnak ve kulak bakımı gibi temel ihtiyaçlarını evinizde veya işyerinizde karşılıyor,traş ve banyo için evinizden veya işyerinizden alıp tekrar evinize veya işyerinize teslim ediyoruz.
BAHÇELİEVLER VETERİNER KLİNİĞİ
Vet.Hek.Metin Durmaz
Vet.Hek.Zafer Üstün
Randevu için 0212 554 24 82
🔒 Üyelere Özel
uzun tüylü safkan 2 tane Van kedisi (tilki kuyruklu) ariyorum, disi ve erkek(kardes olmamasi) ayrica kısırlaştırılmamış, her iki kedininde bir gözü mavi diger gözü kehribar/yesil/kahverengi renkte olmasi ve sagir olmamasi gerekiyor.
Kedilerin babasi ve annesinin iri olmasini tercih ederim.
Kedileri 27 -29 Temmuz 2007 Izmir den almak istiyorum ve bu sebepden dolagi kediler Temmuz da 6 ayliga kadar olabilirler.
örnek resimler. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel
Sevgiler
Selim
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.