Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

UCRETSIZ KOPEK ISTEYENLERE DUYURULUR

Herkese Merhabalar, Hiçbir ücret vermeden sağlıklı ve düzgün bir köpek arayan arkadaşlara bir kac sorum var..Siz hic hayatınızda herhangi bir canlıya doğum yaptırdınız mı? Bunun ne kadar cok emek istyen ve aynı zamanda masraflı birsey oldugunu biliyormusunuz? Cocugun sağlıklı olması için annesinin hamilelik boyunca çok iyi beslenmesi ve veteriner kontrolunde olması gerektiğini biliyormusunuz..Annenin psikolojik sağlığı için hamilelik boyunca çok fazla yalnız kalmaması gerektiğini ve bu yuzden o canlıya bakan tüm aile fertlerinin işinden ve tüm sosyal hayatından fedakarlık etmesi gerektigini biliyormusunuz? Ve son olarak siz hiç para vermediğiniz ve ne yazık ki (hayatın gerçeği) az da olsa bir parayla satın aldığınız iki şeyden hangisine daha çok önem veriyorsunuz??? HERKES ICIN SAĞLIKLI OLSUN, SOYLE OLSUN, BOYLE OLSUN DEMEK KOLAY TABIII...

img

secilkara

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.. öncelikle sizi bu konu neden bu kadar irite etti anlam vermek zor! köpek sahibi olan yalnızca siz değilsiniz. köpeklerde, sizin eve gelip zorla işgal yapmadılar herhalde..isteyerek baktınız, ilgilendiniz! şimdi millete tepki göstermenin anlamı ne?!! doğrudur, hiçbişey kolay değil.. ben de köpek baktım, inanılmaz fedakarlık istiyor bir bebek gibi.. ama o hayvanları aldıktan sonra dünyayı kurtarıyormuş gibi davranmaya gerek yok.. doğum yaptırmış olabilirsiniz.. eee? o zaman kadın doğumcular ne yapsın!? ücretsiz köpek istemeye hakkımız var! dolar, euro veremiyorsam, çook ama çook istediğim bir cinsi elde etme şansım varsa bunu denerim! sizde sadece yorum yaparsınız!!! ayrıca, bana ücretsiz golden vermek mail yazan siz değilmiydiniz??? iyi günler!!

img

incier

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

secil kusura bakma ama resmen saçmalamışın ismim ahmet inci ere katılıyorum tek besleyen sen değilsin bu davranışınla milleti terettüdte bırakmaya hakkın var bakamayacakları kişilerden köpeklerini istiyoruz bu sayede orda göremeyecekleri sevgiden mahrum etmemiş oluyoruz lütfen biraz geniş düşün ama aynı zaman da açık sözlü olduğun için teşekkür ederrim senin gibi insanlarla konuşarak bazı şeyleri hallede biliriz umarım anlamışındır ismim ahmet konuşmak istersen email adresim [email protected] eğer kırdı isem özür ama gerçeklerinde gerekçesi var unutma iii günler İNCİER SENİNLE KONUŞMAYI İSTERİM BANA LÜTFEN ULAŞ [email protected] [email protected] OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İİİ GÜN DİLEKLERİMLE

img

çağtay

19 yıl 6 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Canlı olan herşey para demek değildir önemli olan ona sevgimizi vermektir.....Paramız yoksa köpek sevemicekmiyiz..

img

fatos_fatos

19 yıl 6 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

seçil düşüncelerini saygımız var ama harbiden saçmaliosun.zaten bu siteye üye olanların çoğu bilinçli insanlar düşünceli insanlar ve neden gidipte petşhoptan alimki bakamayan veya vermek isteyen insanlar varsa tabiki bizde isticez senin kadar bizde sevioruz onları ve DÜŞÜNÜORUZDA. ARKADAŞLAR SİZE Bİ ADRES VERİM İSTANBULDA OTURANLAR İÇİN WWW.YEDİKULEHAYVANBARİNAGİ.COM BU SİTEYE Bİ BAKIN İSTEDİĞİNİZ CİNS KÖPEKLERİ ÜCRETSİZ ALABİLİOSUNUZ VE CİNS KÖPEK KAYNİO BAKIN DERİM BEN ORDAN ALDIM HARİKA BİŞE ÇOK AKILLI.. ;))