Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

KURT KULAKLARI - 2.sayfa

selam herkese...benim 2 aylık anne alman baba sibirya kurt var kulakarı dikmedi ve oynatmamaya özen gösteriyorum çabuk kırılıyomuş...Olduda kırıldı...dikmezmi bidaha?bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim

img

börteçine1

19 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bunu benim arama-kurtarmada ki Husky'm Mira'da yaşadım :( Bir gözü mavi bir gözü yeşildi ben tecrübeli olduğu sanmadım ama kendim bir güzel kontrol yaptım ve onun doğuştan olduğunu buldum :) Ama o sonuçlarım 2 ay sonra deprem çalışmalarında rama da çalışırken hem kızımı hemde ilk köpeğimi kaybettim :( Yani bunda endişelenecek pek bir şey yok. 

börteçine1 yazdı :
Gözleri hakkında kesin bişey söyleyemiyorum çünkü herkes farklı bişey söylüyo...Mavi dio bazıları ...ama bana siyah gibi gelio ayrıca kralın kız kardeşinin tek gözü mavi...

img

esindogari

12 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi gunler ben yeni katıldım formunuza 3 aylık pasama tuvalet egitimi için bi siprey aldım gazete ve kartonlara sıktım ama oyun sanıp parcalıyo ne yapmam lazım yardım

börteçine1 yazdı :
selam herkese...benim 2 aylık anne alman baba sibirya kurt var kulakarı dikmedi ve oynatmamaya özen gösteriyorum çabuk kırılıyomuş...Olduda kırıldı...dikmezmi bidaha?bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim

img

Pasa13

11 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ