Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
JUMBODAN YAVRU ALAN VARMI? - 2.sayfa
MERHABA GEÇEN ÇOK GÜZEL BİRÇİFT JUMBO MUHABBET GÖRDÜM...ACABA JUMBOLARIN ÜREMESİ DİGER MUHABBETLERDEN FARKLIMI YANİ ZORMU..
HÜSEYİN BEY, ÇİFTLERİ KENDİNİZMİ OLUŞTURDUNUZ HAZIRMI ALDINIZ?ÜRETİCİMİSİNİZ, JUMBO SATIYORMUSUNUZ?
Şu anda elimizde 140 adet jumbo var, 10 seneden beri bu işi yapıyoruz. Yani yavru alımı çok rahat, üretimde önemli olan ortamı iyi oluşturmak, yani kuşların yaşadıkları yerin ortamına havasına alışmaları lazım. Mesela biz şu anda konyadayız, nem olayını akvaryumla çözüyoruz ki, muhabbet üretiminde nem bizce çok önemlidir. Bana ulaşmak isteyenler: msn: [email protected] e-mail: [email protected]
Ayrıca hovarda35''e de dediği gibi, yumurtaların başka kuşların altına sürülmesi gayet mantıklı ve verimli bir yol.
Slm.Kuşları kendim çift ediyorum.Üreticiyim
GENÇ BİR ÇİFT JUMBO ALMAK İSTİYORUM.YADA GÜZEL BİR ERKEK SATMAYI DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ?
Slm.MUMUZ Jumbo satmayı düşünürüm.Ama biraz sana göre pahalı olabilir.
Hüseyin bey fiyat ve satmayı düşündüğünüz kuşlar hakkında aşağıdaki mailime gerekli bilgileri yazarmısınız. [email protected] Saygılar.
slm ben ali konya ile görüşmek istiyorum. bana komikadam1@hotmail adresinden ulasabilirsin msn de ekleyebilirsin.
hovarda35 ekledim seni.Mail de attım. Görüşelim.
jumbo yavru erkek için fiyat [email protected] teşekkürler.