Ücretsiz Kuş Verenler

muhabbet kusuma arkadas ariyorum bakamadiginiz kuslara talibim
mail olarak ulasabilirsiniz

Merhaba 1 adet 6 aylık erkek muhabbet kuşumuz var kendisine iyi bakacak birisini arıyoruz oğlum için almıştım ancak ilgilenmiyoruz İstanbul Çekmeköy de oturuyoruz

gokkuz yazdı :
Merhaba 1 adet 6 aylık erkek muhabbet kuşumuz var kendisine iyi bakacak birisini arıyoruz oğlum için almıştım ancak ilgilenmiyoruz İstanbul Çekmeköy de oturuyoruz
Ben istanbulda otiriyum bi kucuk kiza hediye vermek icin istiyorum ogrenci oldugum icin pahali geldi eger bana verirseniz kucuk bi kizi sevirmek isterim 🔒 Üyelere Özel ben vereceginiz zaman kendim gelip alirim

gokkuz yazdı :
Merhaba ben evimde besliyorum yillardir cok iyi bakiyorum sizin kusu da almak isterim

Benim kuslarim yeni yumurtadan cikti kendi evimde ozenle bakiyorum erkegim bi tane kiz cok o yuzden sizin erkege talibim bana verirseniz cok sevinirim

Adematici yazdı :
Benim kuslarim yeni yumurtadan cikti kendi evimde ozenle bakiyorum erkegim bi tane kiz cok o yuzden sizin erkege talibim bana verirseniz cok sevinirim
Merhaba, Nasıl teslim edebileceğim nerede ikamet ediyorsunuz

Yanıtlamak için giriş yapın