Kedime Eş Arıyorum

ACİL! Güzel Kızımıza Eş Arıyoruz (Anadolu Yakası; Kadıköy, Maltepe, Üsküdar)

Merhaba,

Yaklaşık 1.5 yaşındaki dişi kedimiz Oreo’ya eş aramaktayız. Türü Bombay ve sokak kedisi kırmasıdır. Uysal oyuncu bir kedidir. Tüm aşıları tamdır. FIV ve Gençlik hastalığı testleri yapılmıştır ve sonuçlar negatiftir. Doğacak yavruların sağlığı konusunda endişeniz olmasın.

NOT: Eğer talep ederseniz yavru alabilirsiniz fakat istemezseniz de yavrular sahiplendirileceklerdir (Mevcut talipleri bulunmaktadır. Kesinlikle hiçbiri sokağa bırakmayacağız)

LOKASYON: Anadolu Yakası; Kadıköy, Maltepe, Üsküdar

İletişim için 🔒 Üyelere Özel adresine de mail atabilirsiniz.

Talep ederseniz kedimizin resmi gönderilecektir.

oreo2017 yazdı :

Es bulmadiysaniz kiziniza talibim  🔒 Üyelere Özel

Es bulamadiysaniz 🔒 Üyelere Özel

Eş bulunmadıysa kokasyonunuza yakınız gri nebelung cinsi kedimize eş arıyoruz  🔒 Üyelere Özel

oreo2017 yazdı :

Eş bulunmadıysa lokasyonunuza yakınız gri nebelung cinsi kedimize eş arıyoruz 🔒 Üyelere Özel

oreo2017 yazdı :

Kedinize talibiz bana 🔒 Üyelere Özel numarasından ulaşabilirsiniz Scotisch fold cinsidir

slm

Boncuk Oğlumuza eş arıyorum 3 yaşında British Sorthair  Anadolu yakası kartalda ikamet ediyoruz

ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel den size fotoğraflarını gönderirim

Muhteşem Tir

oreo2017 yazdı :

Merhaba,

Yaklaşık 1.5 yaşındaki dişi kedimiz Oreo’ya eş aramaktayız. Türü Bombay ve sokak kedisi kırmasıdır. Uysal oyuncu bir kedidir. Tüm aşıları tamdır. FIV ve Gençlik hastalığı testleri yapılmıştır ve sonuçlar negatiftir. Doğacak yavruların sağlığı konusunda endişeniz olmasın.

NOT: Eğer talep ederseniz yavru alabilirsiniz fakat istemezseniz de yavrular sahiplendirileceklerdir (Mevcut talipleri bulunmaktadır. Kesinlikle hiçbiri sokağa bırakmayacağız)

LOKASYON: Anadolu Yakası; Kadıköy, Maltepe, Üsküdar

Yanıtlamak için giriş yapın