Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
samoyed veya chow chow arıyorum
lutfen fiyat makul olsun.
SAMOYED yavrusu fiyati 700 euro. CHOW CHOW yavrusu fiyati 600 euro. Tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
samoyed için beni arayabilirsin yerli yavru neredeyse sadece bende var fiyatta oldukça makul şu an son 4 yavru var eğer ilgilenirsen 0 555 6259416 numaralı telefondan bana ulaşabilirsin semih.
merhaba, benim bir 2 aylik chow chowum var kedimle anlasamadigi icin veriyorum fiyati 350$ cok saglikli ve secereli evede alisti ilgilenirseniz [email protected] adresine mesaj atin
samoyed bir kopeğim var 08.08.2006 doğumlu erkek halen almayı düşünüyorsanız ytl 500 e mamaları ve bakım malzemeleri ile birlikte veriyorum ev sahip istememsi nedeniyle veriyorum çok üzülerek tel:0532 2811829
10 aylık bır goldenım var.ve ınanılmaz akıllı ıtaat egıtımli...asla ama asla çişini eve yapmaz,sızı beklemeden yemegını bıle yemez...gereksız yere havlamaz,hatta sus komutu verdıgım zaman yerınden bıle kalkmaz...kendısını sevmeyen bır ınsanın yanına kesınlıkle gıtmez.. salonumun ortasında yatıp tenıs topu ıle oynamaya bayılır.hıc bır esyayada zarar vermez...boyle bır köpege sahıp olmak ıstersenız...sadece bana mail atın ınanılmaz derecede uygun fıyata verıcem..sadece egıtımıne 300 ytl verdım..ben ıse egıtımınden bıle uygun fıyata verı[email protected]