Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

Şamil ve iri posta güvercini arıyorum

merhaba hiçbir özelliği olmayan (yani taklacı vs olmayan) fakat cüssesi büyük ve normal güvercinlerden ağır olan güvercinler arıyorum...bana söylendiği kadarıyla Hatay ve Adana taraflarında varmış...Şamil ve Bağdat güvercini veya tavuk güvercini diyenler oldu... Elinde böyle güvercini olanlardan haber bekliyorum...renk vs önemli değil...sadece ağır cüsseli olsun yeter...

img

mesutmutlu

19 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşin güvercin mi dövüştürcen ağır cüsseli rengi farketmez falan anlamadım yani

img

ank_17

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayır...güvercin döğüşü yapıldığını senden duyuyorum sadece...bize et amaclı lazım...

img

mesutmutlu

ÖZEL MESAJ

yapılmaz mı? hemde nasıl? et amaçlı yemek içinse zıkkım ye . küçücük eti ne yiyosun

img

ank_17

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ank_17; zaten o guvercinler genelde eti icin besleniyor.. bunu soylemek benim haddime degil ama, Yazdıgınız kisi, veteriner hekimdir, eminim bu isleri sizden cok cok iyi biliyordur..

img

jixx

20 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ank_17 ne güzel demişsin yaw zıkkım ye diye benim ck önceden aklıma gelmişdide bulaşmayayım dedim bencede yani nedir iki lokma et icin degermi yani git tavuk yee bune zenginliktir yada o ne fantazi derman icin mi? zevk icin mi anlamadımya hadi neyse ama ank_17 seni kutluyorum cok güzel demişsin (zıkkım ye) :))

img

ıron_dog

20 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

IRON_DOG; sende olayı pek anlayamamıssın sanırım? Eger forumun takipcisiyseniz, bu kisinin surekli ender bulunan turleri aradıgını ve satın almak istedigini anlamıs olmanız lazımdı.. Sanırım bu kusları da alıp yeme fikrini sadece siz 2 niz dusunmussunuzdur ? Veteriner hekim oldugunu daha once soyledim.. Sırf et yemek icin hickimse buraya girip ilan vermez.. Madem hayvan seversiniz Tavuklar da bir hayvandır, neden olayı hemen tavuklara cevirdiniz ki? Siz nasıl bu ulkede domuz yemiyorsanız, bazı ulkelerde de tavuk yerine guvercin yiyorlar.. Ama tabi bunları anlamak sanırım biraz zor geliyor.. Neyse konuyu sanırım bundan sonra uzatan olmazda, hayvanlar icin canla basla calısan veteriner hekimlerde işlerini yaparlar..

img

jixx

20 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın arkadaş Jixx, Şahsım hakkındaki düşüncelerin için teşekkür ediyorum...Üzücüdür ki her yerde yukarıdaki gibilerle karşılaşmak mümkün...Bu türler daha çok chat (sohbet) odalarında olur sanıyordum ama ne yazik ki buranında tadını kaçırdılar...

img

mesutmutlu

ÖZEL MESAJ

meraba kardes bende 8 tane var iri posta güvercini,samil,bende adana ve marastan getirttim,mail adresinizi mailime atarsanız resimlerini yollarım.iyi aksamlar.

slm ben ender yalçın arkadaş bahsettin badat ise ben de mevcut ama asil bir kuş oldu için biraz bahalıdır fiyatı 250 ytl tane olarak

img

ender3033

17 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ