Kedime Eş Arıyorum

Acil ! İstanbul Ataşehir British fold kiz eş

Beyaz Mavi gözlü 1 yaşındaki kızıma yakışıklı damat arıyorum. İstanbul Anadolu yakası tercihimizdir.

Merhaba Ataköy'deyiz blue British shorthair cinsi oğlum var. 🔒 Üyelere Özel mail adresime yazarsanız iletişime geçebiliriz.

EAlpay yazdı :

Beyaz Mavi gözlü 1 yaşındaki kızıma yakışıklı damat arıyorum. İstanbul Anadolu yakası tercihimizdir.

Ataşehir de oturuyorum. Saf kan yakışıklı oğlum kızınıza talip ilgilenir seniz 🔒 Üyelere Özel

British shorthair oğlumuz var daha önce baba olması gayet sağlıklı görüşmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel

Point oğlumuz var 🔒 Üyelere Özel

EAlpay yazdı :

Merhaba Bende Ataşehir/Şerifalide oturuyorum. 11 aylık Safkan ankara kedim var beyaz uzun tüylü ve mavi gözleri olan eğer sizin içinde uygunsa çiftleştirmek için konuşmak isterim

Eren Buke-🔒 Üyelere Özel

EAlpay yazdı :

hala eş arıyormusunuz

EAlpay yazdı :

Merhaba

Ataşehirdeyiz scotishfold erkek 11,5 aylık kedimiz var kızgınlık döneminde arzu ederseniz görüşebiliriz.

🔒 Üyelere Özel

EAlpay yazdı :

Merhaba

Ataşehirdeyiz scotishfold erkek 11,5 aylık kedimiz var kızgınlık döneminde arzu ederseniz görüşebiliriz.

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

EAlpay yazdı :

Talibim 

scottish fold straight oğlum var aşıları tam 11,5 aylık 

ataşehirde yaşıyorum 

🔒 Üyelere Özel

EAlpay yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın