Kedime Eş Arıyorum

Dişi British Fold kedime erkek eş arıyorum. Yer ; Ataşehir

Dünyalar güzeli 1 yaşındaki beyaz renkli maviş gözlü kızıma yakışıklı bir damat arıyorum. Yer ; Ataşehir

Merhaba 🔒 Üyelere Özel dan yazarsanız iletişime geçebiliriz. British shorthair blue oğlum var Ataköy'deyiz.

EAlpay yazdı :

Dünyalar güzeli 1 yaşındaki beyaz renkli maviş gözlü kızıma yakışıklı bir damat arıyorum. Yer ; Ataşehir

Merhaba 1.5 yasinda scottish fold gri oğlum var kızınıza yakınımız lütfen teklifimizi kabul edin ve 🔒 Üyelere Özel mailden ulaşın bana 🤗🤗

MERHABALAR,9 AYLIK SCOTHISHFOLD UGLUM VAR KREM RENGI MAVI GOZLU 🔒 Üyelere Özel dan iletişime gecerseniz memnun olurum.Altunizade de oturuyoruz.

EAlpay yazdı :

Merhaba benim oğlumda kızınıza talip 9 aylık scottish fold wiskas rengi beylikdüzünde yaşıyoruz ama yol sorun değil 

EAlpay yazdı :

Yakisikli damat bende pendikte oturuyorum ilaniniz hala gecerli ise arayin ismim nilgun 

🔒 Üyelere Özel

EAlpay yazdı :

en yakışıklısı bizim oğlumuz :) 🔒 Üyelere Özel

Miraygg yazdı :

Merhaba 🔒 Üyelere Özel dan yazarsanız iletişime geçebiliriz. British shorthair blue oğlum var Ataköy'deyiz.

EAlpay yazdı :

Merhaba, 10 aylık sağlıklı aşıları tam persian show face oğlumuz için eş arıyoruz. İlgilenirseniz kocaeli gölcükte ikamet ediyoruz. Acil görüşsek iyi olur.

Selam 10 aylık saf kan çok yakışıkli oğlumuz kızınıza talip görüşmek isteriz. 🔒 Üyelere Özel

Hala kiziniza es ariyorsaniz scotish fold cinsinde oglum mm var umraniyede otuyorum 🔒 Üyelere Özel  ulasabilirsiniz :)

EAlpay yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın