Kedime Eş Arıyorum

Damat ariyoruz💁🏼‍♀️

British kızım 3 gündür hallere girdi, çok mutsuz çiftleştirmeye karar verdik. 9 aylık , gri beyaz renkte. Beylikdüzü çevresinde güvenilir birilerini ariyorum. 

Beylildüzünde yaşıyoruz 1 yaşında iran türü kedimiz var dönerseniz mutlu olurum 

Cerencemre yazdı :

British kızım 3 gündür hallere girdi, çok mutsuz çiftleştirmeye karar verdik. 9 aylık , gri beyaz renkte. Beylikdüzü çevresinde güvenilir birilerini ariyorum. 

İyi günler Ceren hanım ben Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde oturuyorum cennet mahallesine yakın duymuşsunuzdur belki benim british shor hair cinsinde kedim var eğer eş bulamadiysaniz 🔒 Üyelere Özel bu numaradan bana ulaşabilirsiniz tekrardan iyi günler

Küçükçekmece de oturuyorum british short hair cinsinde kedim var ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel burdan dönüş yapabilirsiniz iyi günler

Selam 10 aylık saf kan British Shorthair oğlum , Kızınıza talip ceren hanım ilgilenir seniz , 🔒 Üyelere Özel whats' tan yazabilirsiniz , görüşmek isterim . Ataşehir de oturuyoruz. iyi günler dlerim.

Cerencemre yazdı :

Selam kızınıza talibiz . Saf kan gri British Shorthair oğlumuz var hiç dışarı çıkmamıştır. İlk aşkını arıyor dönerseniz seviniriz. 🔒 Üyelere Özel .. Kızımın kedisi ,kızgınlık dönemine girdi aslında aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz size mail de attım dönüş beklemekteyiz . iyi günler.

Cerencemre yazdı :

Scotish fold gri oğlum 11 aylık bahçeşehirdeyiz,

kızınıza talibiz, 🔒 Üyelere Özel’dan iletişime 

geçersek sevinirim

Cerencemre yazdı :

Scotish fold gri oğlum 11 aylık bahçeşehirdeyiz,

kızınıza talibiz, 🔒 Üyelere Özel’dan iletişime 

geçersek sevinirim

Cerencemre yazdı :

Merhaba beylıkduzun deyız..eger ılgılenırsenız foto ve ıletısım ıcın ınstagram @mrbadem

Cerencemre yazdı :

İstanbul beylik duzundeyim 12 aylık Angora cinsi beyaz kedime eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın