Kedime Eş Arıyorum

British Shorthair Blue Point dişi kedimize eş arıyoruz ( İstanbul / Bakırköy )

Kızgınlık dönemine giren 8 aylık dişi kedimize scottish fold eş arıyoruz. Erkek kediyi evimizde misafer etmek istiyoruz.

İkametimiz İstanbul Bakırköy'dür. İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel mail adresi üzerinden iletişime geçmelerini rica ederiz.

Mailinize bakabilirmisiniz

Merhabalar eş bulabildinizmi?

uugurcaa yazdı :

Kızgınlık dönemine giren 8 aylık dişi kedimize scottish fold eş arıyoruz. Erkek kediyi evimizde misafer etmek istiyoruz.

İkametimiz İstanbul Bakırköy'dür. İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel mail adresi üzerinden iletişime geçmelerini rica ederiz.

Merhaba 1.5 yasinda scottish fold oğlum var gri renkte kızınıza talibiz lütfen teklifimiz kabul edin ve 🔒 Üyelere Özel bu mailden ulaşın bana 😊😊

Merhaba 1.5 yasinda scottish fold oğlum var gri renkte kızınıza talibiz lütfen teklifimiz kabul edin ve 🔒 Üyelere Özel bu mailden ulaşın bana 😊😊

Merhaba hala arıyorsanız benim oğlumda 9 aylık scottish fold wiskas rengi çok yakışıklıdır

uugurcaa yazdı :

eger ılgılenırsenız ıletısım ve foto ıcın ınstagram @mrbadem

uugurcaa yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın