Ücretsiz Kuş Verenler

ucretsiz muhabbet kusumu sahiplendirmek isitiyorum
1 yıl 2 aylık erkek muhabbet kusumu sahiplenmek istiyorsanız ulaşabilirsiniz. İstanbul avcılar bölgesinde

ABI SELAM ALEYKÜM. BEN OGRENCIYIM ISTANBULDA MÜMKÜNSE BANA VERWBILIR MISIN ALLAH RIZASI İÇİN. EVDE YALNIZ KALIYORUM DA DOST OLSUN BANA. LUTFEN

ALIBJK yazdı :
ABI SELAM ALEYKÜM. BEN OGRENCIYIM ISTANBULDA MÜMKÜNSE BANA VERWBILIR MISIN ALLAH RIZASI İÇİN. EVDE YALNIZ KALIYORUM DA DOST OLSUN BANA. LUTFEN
Aleyküm selam, olur tabiki irtibat , mail vs. Yazabilirsen

🔒 Üyelere Özel abi. Abi sen mesaj at ben sana dönüş yapayım muhtemelen derste olurum o yüzden

buluts34 yazdı :
1 yıl 2 aylık erkek muhabbet kusumu sahiplenmek istiyorsanız ulaşabilirsiniz. İstanbul avcılar bölgesinde
Merhabalar oğluma hayvan sevgisini aşılamak adına ben sahiplenmek isterim. Beylikdüzü nde oturuyorum. Yerinize gelip teslim alabilirim

Erol3434 yazdı :

buluts34 yazdı :
Merhabalar oğluma hayvan sevgisini aşılamak adına ben sahiplenmek isterim. Beylikdüzü nde oturuyorum. Yerinize gelip teslim alabilirim
Merhaba irtibat mail vs. Ulasabilirseniz

Merhaba ben avcilarda oturuyorum eger bana ulastirirsaniz cok sevinirim bu telefondan ulasabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

buluts34 yazdı :

Merhaba ben avcilarda oturmaktayim bana ulastirirsaniz cok sevinirim duruyorsa bu telf.ulasabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

merhaba profesyonel bakıcıyım dilerseniz teslim alabilirim 🔒 Üyelere Özel

buluts34 yazdı :

merhaba profesyonel bakıcıyım dilerseniz gelip alabilrim 🔒 Üyelere Özel

buluts34 yazdı :

ALIBJK yazdı :
Aleyküm selam, olur tabiki irtibat , mail vs. Yazabilirsen

Yanıtlamak için giriş yapın