Ücretsiz Kuş Verenler

2 Tane muhabbet kusu kafesiyle
Merhabalar. Cocuklar icin aldigimiz fakat hic ilgilenmediklerinden sahiplendirmek istedigimiz 2 adet muhabbet kusumuz var. Kafes ve yemleriyle ucretsiz almak isteyenler icin evimiz buyukcekmece albatros ta

Merhaba sahiplenmek isterim 🔒 Üyelere Özel

Merhabalar eğer halen duruyorlarsa ben sahiplenmek istiyorum evim musait onlar için çok iyi ortam var evim de özgür ve rahat edecekleri ortam bana ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

Selamünaleyküm mübarek kardeşim kuşunuzu sahiplenmek istiyorum eyer mümkünse allah razı olsun senden mübarek kardeşim olursa 🔒 Üyelere Özel numaram bu gelip alırım selamünaleyküm allah a emanet ol

Merhaba lar ben volkan tesadüfen siteye bakıyordumki kızım muhabbet kuşu istiyordu siz denk geldiniz kuşları birde balıkları çok severim evimde bir akvaryum var vede bide kuş beslemek istiyorum bende albatrosda oturmaktayım eğer kuşları vermediyseniz ben sahiplenmek isterim 🔒 Üyelere Özel teşekkürler hayırlı geceler. 

Mokten yazdı :
Merhabalar. Cocuklar icin aldigimiz fakat hic ilgilenmediklerinden sahiplendirmek istedigimiz 2 adet muhabbet kusumuz var. Kafes ve yemleriyle ucretsiz almak isteyenler icin evimiz buyukcekmece albatros ta

Merhaba,

Ben sahiplenmek isterim. Evde yalnız kalmazlar 5 yıl muhabbet kuşu baktım. Bende şirinevlerdeyim 🔒 Üyelere Özel ararsanız görüşelim.

Mokten yazdı :

merhaba kuş almk istiyorm,

memetcapur yazdı :

merhabalar bende kalabalık bir muhabbet kuşu ailesi var dilerseniz alabilirim kuşlarınızı

Mokten yazdı :

Sahiplendiremediyseniz alabilirim 🔒 Üyelere Özel 

Mokten yazdı :

kuşlarınızı vermediyseniz alabilirim

Mokten yazdı :

Kuşlarınızı sahiplendirmediyseniz bakmaya hazırım 🔒 Üyelere Özel

Merhabalar yerim esenyurttadır kuşlarınızı sahiplendirmediyseniz en kısa zamanda gelip alabilirim 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın