Kedime Eş Arıyorum

British Short Hair Kedime Dişi Eş Arıyorum (Üsküdar)

Merhaba,

Kedim yaklaşık 1,5 yaşında. Şu anda kızgınlık döneminde. Kendisi ilk kedimin oğlu ve baba oğul yaşıyorlar. Kendisi uysal ve duygusal bir kedi. İlgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilir.

Merhabalar. Ben de ilan birakmistim daha sonra sizin ilanınıza rastladim kesanda yasiyoruz. 2 yaşında british shorthair kızımız var .ilsniniz gecerliyse arayabilir misiniz. 🔒 Üyelere Özel

Merhabai scottish fold kızımız kızgınlık döneminde eş arıyoruz. 

free111 yazdı :

Merhaba,

Kedim yaklaşık 1,5 yaşında. Şu anda kızgınlık döneminde. Kendisi ilk kedimin oğlu ve baba oğul yaşıyorlar. Kendisi uysal ve duygusal bir kedi. İlgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel'dan ulaşabilir.

Merhabai scottish fold kızımız kızgınlık döneminde eş arıyoruz. 

free111 yazdı :

Merhaba,

Merhaba, 1,5 yasinda british shorthair kizim var, bizimki de sık sık kızgın döneme giriyor, ona aynı cinsten eş arıyoruz. 

mail: 🔒 Üyelere Özel

free111 yazdı :

Merhaba,

merhaba sekiz aylık scottish fold erkek kedimiz var. Çiftleştirmeyi düşünüyoruz. Ablamın iletişim numarası: 🔒 Üyelere Özel düşünürseniz bu numaraya ulaşmanızı rica ederim.

Yanıtlamak için giriş yapın