Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
ÖZLEM
AKVARYUMUMDA TERAZON BALIKLARI VAR VE YANINA RAİNBOW DA KOYMAK İSTİYORUM. BU İKİ BALIK BİRBİRİYLE YAŞARMI YADA TETRAZON HANGİ BALIK TÜRLERİYLE YAŞAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ. İLGİLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ÖZLEM UYGUN
Tetrazon balıkları sürü balıkları olduğundan 8-10 lu gruplar halinde beslemen gerekir.8-10 lu gruplar halinde ve ve aç bırakmazsan büyük akvaryumlarda çoğu türle besleyebilirsin.Ben kendi akvaryumumda 260 lt.tetrazon ve rainbow besliyorum hiçbir sorum yok.tetrazon balıkları akıntılı akvaryumları çok sever ayrıca akvaryumlarına fazla dekor koymamalısın akvaryumda özellikle köşelerde boş alanlar olmalıdır.akvaryumda Sert yapraklı dayanıklı bitkiler (amazon , anubias)mutlaka koymalısın birde ufak bir kütük olabilir.Akvaryumları en az 70 lt. olmalıdır.Ayrıca Jack Dempsey, Ateş Ağız gibi bazı Orta Amerika Çiklitleri ilede beleyebilirsin.
MERHABA ÖNCELİKLE SAYIN fasteagle58 '' e BENİ; TETRAZON VE RAINBOW LAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİĞİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BİR TERAZONLARLA İLGİLİ BİR SORUM DAHA OLACAK; UMARIM RAHATSIZ ETMİŞ OLMAM. KURU İTHAL VİTAMİNLİ YEMLERLE VE KURUTULMUŞ KARİDES , TUBİFEKS YEM VERİYORUM. BUNLAR YETERLİ Mİ? RAİNBOW İLE BERABER AYNI AKVARYUMA KOYUNCA AYRICA CANLI KURT YEM DE VERMEM GEREKİR Mİ? CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
slm.rainbow balıkları akvaryumda besliyebileceğin en sağlam balıklardandır ve birçok türle barış içinde yaşabilirler.rainbowlar canlı yemleri çok severler ve canlı yemle beslediğinde renkleri daha canlı olur fakat canlı temlerden akvaryumuna birçok parazit bulaşabilir ben ara sıra resif tarımsal ürünlerinin dondurulmuş yemleriyle besliyorum daha sağlıklı oluyor çünkü canlı yemler genelde bozuk oluyor o yüzden güvenemiyorum.Akvaryumuna bir kaç çeşit canlı bitki koyarsan balıklarının renklerini daha belirgin görebilirsin.Ayrıca akvaryumuna bir tane kütük koymanı tavsiye ederim..
MERHABA SAYIN fasteagle58 SORULARIMI YANITLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AKVARYUM UĞRAŞIM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK FAYDASI OLDU. SÖYLEDİĞİNİZ DONDURULMUŞ RESİF TARIMSAL ÜRÜNLERİNİ NASIL TEMİN EDEBİLİRİM. BEN FETHİYE DE YAŞIYORUM; BURADA BULABİLİRMİYİM. CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÖZLEM
ORTA AMERİKA ÇİKLİTLERİ, ATEŞ AĞIZ, JACK DEMPSY ARIYORUM FETHİYE ÇEVRESİ OLURSA TERCİHİMDİR. AKVARYUM ZEVKİNİ PAYLAŞMAK İSTEYENLERE İLGİLERİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
petshoplarda bulabilirsin. resif tarımsal ürünleri 0312 472 48 85(merkez) 0312 284 24 00(satış) [email protected] www.resif.com