Kedime Eş Arıyorum

Masmavi gözlü bembeyaz gözlü oğlumuza eş İstanbul

Gözleriyle aşık eden, tüyleriyle kendine hayran bırakan, aşıları tamamlanmış, kaliteli mamalarla beslenen, parlak tüylü oğlumuza bir eş arıyoruz. İstanbuldan olması çok daha iyi olacaktır. 🔒 Üyelere Özel

Sevgiyle kalın 

herasophieneige yazdı :

Gözleriyle aşık eden, tüyleriyle kendine hayran bırakan, aşıları tamamlanmış, kaliteli mamalarla beslenen, parlak tüylü oğlumuza bir eş arıyoruz. İstanbuldan olması çok daha iyi olacaktır. 🔒 Üyelere Özel

Sevgiyle kalın 

Merhabalar. Ben de ilan birakmistim daha sonra sizin ilanınıza rastladim kesanda yasiyoruz. 2 yaşında british shorthair kızımız var . Asilari tamam.ilsniniz gecerliyse arayabilir misiniz. 🔒 Üyelere Özel

Ekinyanar yazdı :

herasophieneige yazdı :

Sevgiyle kalın 

Merhabalar. Ben de ilan birakmistim daha sonra sizin ilanınıza rastladim kesanda yasiyoruz. 2 yaşında british shorthair kızımız var . Asilari tamam.ilsniniz gecerliyse arayabilir misiniz. 🔒 Üyelere Özel
Merhaba cinsi neydi kedinizin ve hala eş arıyor musunuz?

merhabalar kedinizin cinsi nedir ? benm scotish fold silver tabby kızım var.uygunsa yazarmısınız 🔒 Üyelere Özel whats up

herasophieneige yazdı :

Sevgiyle kalın 

İlan aktif değildir.

herasophieneige yazdı :

Sevgiyle kalın 

Yanıtlamak için giriş yapın