Köpeğime Eş Arıyorum

3 yaşında dişi toy poodle köpeğime eş arıyorum

Merhaba toy poodle köpeğim dişi ve 3 yaşında acil eş arıyoruz

Merhaba. 5 yaşında toy poodle bir oğlumuz var. İzmir’de oturuyoruz. Eş arıyoruz oğlumuza. 🔒 Üyelere Özel mail adresim. Dilerseniz oradan da konuşabiliriz. Sevgiler.

Cikletttt yazdı :

Merhaba. 5 yaşında toy poodle bir oğlumuz var. İzmir’de oturuyoruz. Eş arıyoruz oğlumuza. 🔒 Üyelere Özel mail adresim. Dilerseniz oradan da konuşabiliriz. Sevgiler.

Cikletttt yazdı :

Cikletttt yazdı :

merhaba benim oğlum 14 aylık bizde eş arıyoruz uygun olursa 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz tsk😉

Merhaba kızılkahve oğlum miço ya eş arıyorum . 

🔒 Üyelere Özel

Cikletttt yazdı :

Merhaba iyi günler nasılsınız iyisinizdir umarım bu corona zamanı dikkatli olun size birşey sormak istiyordum poodle erkek sahibiyim çiftleştirme zamanı geldi ve sizin de bildiğiniz İstanbul da yine dişi poodle ve çiftleştirmek isteyen varsa 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ulaşabilirler yer İstanbul Başakşehir

Herkese günaydın, Kaju ismindeki 1 yaşındaki erkek poodle çocuğumuzu kısırlaştırmadan önce çiftleştirmek istiyoruz. Kilomuz 6,5. Uygun dişi adayları bekleriz :) Ece Yetkin 🔒 Üyelere Özel

merhaba 3 yaşında toy poodle orijinal rus asıllı köpeğimi acil olarak çiftleştirmek istiyorum. istanbul'da ikamet ediyorum 🔒 Üyelere Özel mail adresinden ulaşım sağlarsanız çok sevinirim

Merhabalar herkese,4,5 yaşında hakiki ithal toy poodle oğlumuzu acil olarak çiftleştirmek istiyoruz. İletişime geçmek isteyenler bana 🔒 Üyelere Özel adresinden köpeğin resmi ve boy kilo il ilçe yaş bilgileriyle ulaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler 🙏🏻

Red toy poodle oğlum 2 yaşında 4,5 kg Antalya Çiftleştirmek isteyen ulaşabilir. 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın