Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

iran kedime acil yuva ariyorum (Istanbul Anadolu)
iran kedime ömürlük yuva arıyorum(maddi durumdan) aşıları tam birtek parazit asısı yapılacak tum veteriner ihtiyaclarini karsilayabilecek aile ariyoruz

guzelpersien yazdı :
iran kedime ömürlük yuva arıyorum(maddi durumdan) aşıları tam birtek parazit asısı yapılacak tum veteriner ihtiyaclarini karsilayabilecek aile ariyoruz
Kaç yaşında veya aylık acaba

guzelpersien yazdı :
Kaç yaşında veya aylık acaba

Kaç yaşında?

guzelpersien yazdı :

uzun zamandır iran kedisi sahiplenmek istiyorum ama hiç geri dönüş alamıyorum. ilgilenirseniz sahiplenmek isterim

Merhaba sahiplenilmediyse sahiplenmek isterim  veteriner kontrolü ve diğer ihtiyaçlarında sorun olmaz  bilgi verirseniz sevinirim 

guzelpersien yazdı :

Sahiplenmek istiyorum yıllardır kedi besliyorum çok iyi şekilde alacağımın teminatını verebilirim kediniz hakkını bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın