Ücretsiz Kedi Verenler

ACİL yavru kedi arıyorum!!!!

Çalışmıyorum evde benimle bütün gün beraber olacak bir yavru kedi arıyorum. Cinsi british olabilir. Yardımcı olacak biri varsa bana acil ulaşsın.

Selamlar,

Elimizde 4 aylık dişi renkleri siyah beyaz kedimiz var oyuncudur, tuvalet eğitimi tam. mail adresinizi yazarsanız resimlerini videolarını gönderebilirim.

istanbul içi iseniz ben getirebilirim.

Taşıma kutusu, Kapalı tip tuvaleti , uyuması için özel yatağı, tırmalaması için oyuncağı, mama kapları , kimliği hepsini yanında verebilirim.

Bütün aşılarını ve bakımlarını zamanında yaptırdım.

iletişime geçmek isterseniz cep numaram 🔒 Üyelere Özel

mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

iyi günler dilerim.

Elftrk yazdı :

Çalışmıyorum evde benimle bütün gün beraber olacak bir yavru kedi arıyorum. Cinsi british olabilir. Yardımcı olacak biri varsa bana acil ulaşsın.

Mail ile iletişime geçiyorum şimdi teşekkürler. 

msancaktar yazdı :

Selamlar,

Elimizde 4 aylık dişi renkleri siyah beyaz kedimiz var oyuncudur, tuvalet eğitimi tam. mail adresinizi yazarsanız resimlerini videolarını gönderebilirim.

istanbul içi iseniz ben getirebilirim.

Taşıma kutusu, Kapalı tip tuvaleti , uyuması için özel yatağı, tırmalaması için oyuncağı, mama kapları , kimliği hepsini yanında verebilirim.

Bütün aşılarını ve bakımlarını zamanında yaptırdım.

iletişime geçmek isterseniz cep numaram 🔒 Üyelere Özel

mail adresim : 🔒 Üyelere Özel

iyi günler dilerim.

Elftrk yazdı :

Merhaba kendi kedimin yavru kedileri var isterseniz iletisime geçebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın