Papağanlar

Rozella Papağanı

Arkadaşlar Rozella Papağanıma sahip arıyorum. Yalnızca bakmak isteyenler yazsın. 

İYİ GÜNLER... İSMİM AHMET DALKIRAN..ÇANKAYA-ANKARA DA ÖĞRETMENİM.UYGUN GÖRÜRSENİZ HARİKA PAPAĞANINIZA TALİBİM.ZAMAN ZAMAN OKULA GÖTÜRÜP ÖĞRENCİLERİMİN DOĞA ZEKASINA KATKIDA BULUNMAK İSTERİM..ÖĞRENCİLERİMİN SEVİNCİ İÇİN YARDIMINIZI BEKLİYORUM.ÜCRETSİZ VERECEKSENİZ SİZCE DE UYGUN İSE TELEFON NUMARAM 🔒 Üyelere Özel SAYGI VE SAĞLICAKLA KALINIZ.AYRICA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GÖREBİLİRSİNİZ....MUTLU OLURUZ..İSTEDİĞİNİZ HER ZAMAN FOTOĞRAFINI GÖNDERİRİM..UMARIM ÇOK MUTLU OLACAĞI BİR YUVASI OLUR..SAYGI VE SAĞLICAKLA KALINIZ.. TŞKLER

redra yazdı :

Arkadaşlar Rozella Papağanıma sahip arıyorum. Yalnızca bakmak isteyenler yazsın. 

Merhaba İstanbul’da ikamet ediyorum. Yaşım 32 haliazırda bir tane muhabbet kuşum var ve 15 yıldır kuş besleyen biriyim. Dilerseniz 🔒 Üyelere Özel nolu numaramdan beni arayabilirsiniz. Daha detaylı konuşabiliriz.

iyi günler 

redra yazdı :

istanbul /tuzlada oturmaktayım.eğer papanınız verilmediyse ben talibim.sabırsızlıkla cevap bekliyorum..saygılar.

redra yazdı :

Lütfen sahiplendirmediyseniz ben istiyorum

ahmetdalkiran yazdı :

İYİ GÜNLER... İSMİM AHMET DALKIRAN..ÇANKAYA-ANKARA DA ÖĞRETMENİM.UYGUN GÖRÜRSENİZ HARİKA PAPAĞANINIZA TALİBİM.ZAMAN ZAMAN OKULA GÖTÜRÜP ÖĞRENCİLERİMİN DOĞA ZEKASINA KATKIDA BULUNMAK İSTERİM..ÖĞRENCİLERİMİN SEVİNCİ İÇİN YARDIMINIZI BEKLİYORUM.ÜCRETSİZ VERECEKSENİZ SİZCE DE UYGUN İSE TELEFON NUMARAM 🔒 Üyelere Özel SAYGI VE SAĞLICAKLA KALINIZ.AYRICA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GÖREBİLİRSİNİZ....MUTLU OLURUZ..İSTEDİĞİNİZ HER ZAMAN FOTOĞRAFINI GÖNDERİRİM..UMARIM ÇOK MUTLU OLACAĞI BİR YUVASI OLUR..SAYGI VE SAĞLICAKLA KALINIZ.. TŞKLER

redra yazdı :

Merhaba K.Kursu öğreticisiyim 4 yaşındaki oğlum için istiyorum lütfen iletişime geçebilirmisibiz???

kardeş ben kesinlikle bakarım. küçüklüğümden beri bakmak istemişimdir.

Papaganınıza bakmaya hazırım İstanbul'da yaşıyorum 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın