Ücretsiz Köpek Verenler

Bebeğim

Cinsini bilmiyorum erkek bir aylık oyuncu büyümeyen cinsten.çok seviyorum ama vermek zorundayım çünkü eşim istemiyor bende eşim gelince köpeği saklıyorum köpekte huzursuz onu mutlu edicek o gözlerindeki o güzel bakıştan mutlu olan bir insana vermek isterim istanbulda oturuyorum 

canooo11 yazdı :

Cinsini bilmiyorum erkek bir aylık oyuncu büyümeyen cinsten.çok seviyorum ama vermek zorundayım çünkü eşim istemiyor bende eşim gelince köpeği saklıyorum köpekte huzursuz onu mutlu edicek o gözlerindeki o güzel bakıştan mutlu olan bir insana vermek isterim istanbulda oturuyorum 

merhabalar..eğer bir resmi var ise yollarmisiniz..kizlarim icin bir köpek sahiplenmek isterim.. tel: 🔒 Üyelere Özel

Merhaba aylardir kucuk irk kopek arastiriyorum nerede yasiyorsuz sahiplenmek isterim yakin sehir ise gelip alabilirim zuhalim1834 @gmail.com 🔒 Üyelere Özel

canooo11 yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın