Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
tersine dünya
merhaba arkadaşlar...üniversite de okuduğum için şehir dışında okuyorum..eve geldiğimdebalığımın akvaryumda günün en az yarısını ters bi şekilde geçirdiğini gördüm.annemin yem olayını ayarlayamadığını düşündüm çünkü kilo da almış.üç aydır rejim de,kilo verdi.ama hala günün yarısını ters bi şekilde yaşamakta.ya komik bi görüntüsü var aslında ama neden böyle anlamadım.acaba kilo alınca böyle daha rahat etti de şimdi de alışkanlık mı oldu yoksa başka bi durum mu var acaba.4 yıldır benimle ve ilk kez böyle oldu.bir bilginiz varsa şimdiden teşekkür ederim...
:) abi cok komik ya valla ilkkez duyuyorum bole bısey baligin cinsi ne belkı yardımcı olabılırım bıde senden bısey rica edicem balık ters dururken fotografını cekıp yollarmısın cok merak ettım ya
fotoğraf...tamam bu siteye hiç foto yollamadım,ama çekince yollamaya çalışırım...ya inatçı (ki adı öyle),japon balığı...altı taneydiler birinci yılında inatçı hastalandı,özel bi kaba alıp tedavi etmeye çalışmıştım,üçüncü günün sonunda artık acı çekmesin diye ölse daha demiştim ki bi arkadaşım ;hani sen hep umut var derdin,mücadele derdin falan dedi...ya iyide inatçı çok acı keiyo dedim,neyse üçüncü gecenin sonunda iyileşti bizimki :) şuan canavar gibi :) 5 arkadaşı öldü ama o hala inatla yaşıyor.ben şehir dışına gidince de böyle garip huylar edinmiş :) ya gülüyorum ama benim arkadaşlarım (hayvanlar) ben için çok önemli,çocuklarım gibi (ki başka hayvan dostlarım da var) umarım normal bi durumdur.bi veterinere de sordum ama adam sadece güldü...gerçi benim arkadaşlarımın hepsinde bi manyaklık (iyi anlamda) oluyo..bi kaç gün önce kaplumbağam (adı öbürdür) bağğğ bağğğğ diye ses çıkardı,ben herkese ba ba dedi diyorum :) ya amma gevezelik ettim.arkadaşlar,ne diyorsunuz bir sorun varmıdır yoksa dünyamız tersine de inatçı mı doğru bakıyor?... gırgır gibi yazmışım ama ne bilim,önceleri çok endişe etmiştim ama halinden de okadar memnun görünüyor ki...gitar çaldığımda kuyruğunu deli gibi sallamaya devam ediyor mesela,huyu tam da değişmemiş :)
selam arkadasım benimde japon balığım 1 ay kadar ters yüzmüştü sırt üstü ve 1 ay sonra üzgünüm acı haber ama öldü bende bir profosörün yazdığı balıklarla ilgili bir kitap var oradan araştırdım balığın ya balık veremi olduğunu yada iç organlarla ilgili bir sorun olduğunu söylüyordu bence kendi haline bırak zaten eğer bu hastalıklrdan biri varsa çaresi yada herhangi bir ilaçla tedavi yöntemi yok benim balığım gibi ölücek üzgünüm sana kolay gelsin
inatçı dört aydır bu şekilde...acı çekiyor gibi bi hali yok (illaki olmalı da demiyorum).fazla duygusal bulacaksın belki ama o ölmeyecek...en azından bu sebepten.
peki karnında veya herhangi bir bölgesinde şişme pullarında kabarma yada gözlerinde bir tuhaflık gözlemledinmi mantar olabilirmi acaba derisinde leke varmı