Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Kızıl Doberman Arıyorum
Istanbul Kadıkoyde Oturuyorum.Kızıl Doberman Yavrusu Arıyorum.(Karnesi Alınmıs,Kuyruk Ve Kulagı Kesilmis Tercihimdir.)Ilgilenenler Buraya Iletisim Bilgisi Yazarsa Sevinirim.
Merhaba.Yaklaşık 2,5 aylık, dişi, saf ve çok kliteli dobermanım var.Ayrıca istediğiniz şekilde aşılar tam ve kulak-kuyruk kesilmiş durumda.İlgilenirseniz; mail:[email protected] not:Olumlu veya olumsuz cvp yazarsanız sevinirim.Hoşçakalın..
DOBERMAN yavrusu fiyati 500 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
slm.bende kızıl ( red ) erkek dobiş arıyorum mavi kan siyah ameriken 9 aylık kızım var haziran 2006 ta anne olucak inşallah , bulursan haberleşelim .bursa . 0533 429 4474 224 2251474 halil
benim bi tane kızıl dobermanım war 28.05.2005 doğumlu yanına bir de dişi kızıl arıyorum ama ücretsiz weya 150 milyona kadar kualğını kuyruğunu da kestirmiycem çünkü hem köpek çok acı çekiyor we bakımı da o dönemde çok zorlaşıyor kızıl olması tercihimdir ama olmazsa siyah da olabilir
kızıl bir dişi dobermanım kaldı henüz 3 aylık ilgileniyorsan [email protected] adresinden bana ula şa bilrsin