Kedime Eş Arıyorum

Ankarada schotish fold kizima british yada schotish straigh es ariyorum
Schotish fold kizima ankaradan es ariyorum britihs yada schotish straight olabilir.ilgilenenler acil olarak msj yazarsa sevinirim tskler. .

Hurmaa yazdı :
Schotish fold kizima ankaradan es ariyorum britihs yada schotish straight olabilir.ilgilenenler acil olarak msj yazarsa sevinirim tskler. .
Benim briths shorhair kedim var 15 aylik görüşebiliriz isterseniz ankaradayim ben de

Merhaba iyi aksamlar. Rahatsiz ettim kusura bakmayin. Kedinizi ilana koymussunuz. Bizim de british erkek bir kedimiz var, 1 yaisnda. Eger hala ciftlestirmedi iseniz kiziniza talibiz :))

Merhaba iyi aksamlar. Rahatsiz ettim kusura bakmayin. Kedinizi ilana koymussunuz. Bizim de british erkek bir kedimiz var, 1 yaisnda. Eger hala ciftlestirmedi iseniz kiziniza talibiz :))

Merhabalar 9 aylık yakısıklı british oğlumuz var aşıları tam gayet saglıklı.kısırlaştırmadan yavruları olsun istiyoruz. Şuan kızgınlık donemine girdi :) Eryamandayız musait olursanız gorusebiliriz

Hurmaa yazdı :

Merhabalar... Yakısıklı bir british shorthair oğlumuz var 9 aylık şuan kızgınlık dönemine girdi ve kısırlaştırmadan bir yavrusu olsun istiyoruz uygun olursanız hörüşmek isteriz

gumbicer yazdı :
Scottish oğlumuza british yada scottish dişi arıyoruz

Lattethecat yazdı :

Merhabalar... Yakısıklı bir british shorthair oğlumuz var 9 aylık şuan kızgınlık dönemine girdi ve kısırlaştırmadan bir yavrusu olsun istiyoruz uygun olursanız hörüşmek isteriz

Kızınıza talibiz bizimde scottish yakışıklı oğlumuz var :)

Dumanca yazdı :

Hurmaa yazdı :
Benim briths shorhair kedim var 15 aylik görüşebiliriz isterseniz ankaradayim ben de
Eş buldunuzmu acaba kızınıza

Dumanca yazdı :

Hurmaa yazdı :
Bizde scottish oğlumuza eş arıyoruz. Duruyor mu ve halâ güncelmi ilaniniz.Ankarada yaşıyoruz 0646 286 03 52

Yanıtlamak için giriş yapın