ya benim ilk iguanam 1 ay sonra öldüüü..arkadaşlarım çok ağladım die bitane almışlarrrr ne yiiyceğii nasıl davrammmam gerektiiği hakkında yardıım noluuur...
ya çok teşekküür ederiim çok açıklayıcı ama benım daha sormak istediim binlerce soru var 1 si ben daha ampülünü almadıımm bu çokmu zararlı 2si benim igum sürekli benım kucağımda tophane bebek nişantası heryere beraber gidiyoruz kafessiz bu sorun olurmu 3sü benim ilk iguanamı alldıım yer bana asla su koyma demiştii burda okuduklarıma göre su içmesi gerekıo çok arada kaldıım_?
geç kalmışım daha soorulacak bi bin sorum daha vardıı internetten arastııırdım ama dediim ya çok ikilem yasıooorum mesela kadının biri ısırır yazmış asla ewcilleşmez yazmış doğada bırbırlerini yiyolarmıs vs.. benım ıgum yapmas böle bişiiii bikere cok ewcil öpüo(yada ben öptünü sanıoorum)sarılıo boynumdan inmıo nese bidahakı online olduunda işallah....
slm ben konyada okuyorum ve igu aldım aldıgım yer hiç bilgisi yok ve benimde siteyı bulunca sevindım bilgileriniz için sağolun ama iguma daha uv lamba almadım kutunun ıcınde akvaryuma daha koymadım özel yurtta zor oluyo ama iguları cooook sevıyom yurt bıraz soguk ama iguya bişey olmadı azimle yasıyo ama onla cok ılgılenıyom asırı sevgım yetiyo:)tavsıyeleri gerceklestırcem farklı bılgılerınız varsa ıletırsenız sevınırım
SLM arkadaşlar ben anakaradan yazıyorum yeşil bir iguana aldım ama uva almak mecburimidir ve petşoptaki adam bana haftada 5 damla su vermem gerektiğini söledi doğrumudur ve ben calışan biriyim acaba bakımı nasıl olcak ve nasıl beslicem yardımcı olursanız sevinirim siyah inci
uv lambası almazsan gıdalardan alması gereken kalsiyumu kullanmaz ve kısa sürede ölür
5 damla su çok saçma yuvasına mutlaka su kabı koymalısın ve hergün tazelemelisin
ayrıca kışın ısıtma pedi de alman lazım
konu açarken açılan konuların tarihlerine dikkat edelim. bu yazılar 2005`te açılmış. yeni form açmak tavsiyemdir..