Kedime Eş Arıyorum

çok acil erkek kedi arıyoruz 1 yaşındaki kızım kızgınlık döneminde

istanbul \üsküdardayız .buraya gelmesi tercihimiz 

Merhaba 1 yaşında aşıları tam olan Russian Blue cinsinde erkek bir kedimiz var ve sizin içinde uygunsa çiftleştirmek isteriz. Telefon numaram 🔒 Üyelere Özel. İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

zbkaya02 yazdı :

Bizim oglumuz Britishshorthair 11 aylik.Pendikteyiz

zbkaya02 yazdı :

İstanbul Kartal'da oturuyoruz British Short Hair lila erkek kedimiz var son derece bakımlı sağlıklı yakışıklı beklediğimizden erken kızgınlık dönemine girdiği için bizim de durumumuz acil Eğer siz de hala arayış içerisinde iseniz Yarın gün içerisinde görüşebiliriz 🔒 Üyelere Özel

Siz hala arıyorsanız bizim de kedimiz 11 aylık kızgınlık döneminde aşıları tam sağlıklı British Short Hair lila Kartal'da oturuyoruz

Siz hala arıyorsanız Scottish cinsi kedim var kızgınlık döneminde tam teşekküllü veteriner kontrollü 🔒 Üyelere Özel irtibata geçebilirsiniz Pendik’te ikamet ediyoruz Kartal’da çalışıyorum 

Banu41 yazdı :
Siz hala arıyorsanız bizim de kedimiz 11 aylık kızgınlık döneminde aşıları tam sağlıklı British Short Hair lila Kartal'da oturuyoruz

Scottısh fold beyaz renk erkek kedimiz fidel 1.5 yaşında tanışmak istermisiniz

Scottısh fold beyaz renk erkek kedimiz fidel 1.5 yaşında tanışmak istermisiniz

Merhaba scottish fold 14 aylık bir kedimiz var. Eğer çiftleştirmediyseniz sizin kızınızı oğlumuza isteriz😊çiftleştirmeyi düşünürseniz 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirsiniz.

Merhaba scottish fold 14 aylık bir kedimiz var. Eğer çiftleştirmediyseniz sizin kızınızı oğlumuza isteriz😊çiftleştirmeyi düşünürseniz 🔒 Üyelere Özel numaradan ulaşabilirsiniz.

Yanıtlamak için giriş yapın