Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar

Mesaj Ekle

BUKALEMUN VAR bedava

arkadaslar yerli malı bukalemunumu veriyorum parasız bedava gayet güzel ama yem problemi oldugu için vermek istiyorum gerçekten düzgün bakacak birisi varsa verecem yemini suyunu eksik etmeyecek birini arıyorum ilgilenenler arasın işte. GUNER 0544 359 05 07

img

guners

19 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

en iyisi bulduğun yere bırakman...

img

reptile

21 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana verebilirsin. bende de vardı. şu an kıbrısa tatile gönderdim. ailesinin yanına.

img

bukalemun1

19 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bukalemun bakımında tecrubelıyım ben alabıollırım evde 90cm ye 40 cm ye bır terarytum var ıcıde hazır ıstanbulda oturuyosan alabılırım.

img

iguana999

21 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm Bukalemununuza talibim. Tabi vzzgeçmediyseniz. Emin ellerde olacağına şüpheniz olmasın. İyi günler.

img

rqn

19 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben sızı aramıstım baukalemunu resmını gonderecektınız benım masılım [email protected] resım gonderrırsenız sevınırım

img

iguana999

21 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

degişik bi hayvan ,hayvan beslemek sorumluluk almak ister sorumlulugunu almaya hazırım cevap yazarsan sevinirim [email protected] 05433559057

Bukalemun evde bakılması imkansız denecek kadar zor bi hayvandır.Onu doğasına salın.Bunu defalarca yazdık bu sitede ama hala aynı tas aynı hamam.Yazık bu hayvanlara ya.

img

asilergenoglu

22 yıl 1 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler sana bişi diimi o bukalemunu bana ver bukalemun beim hayvanım emin ol ona senin baktığından daha iyi bakarım hatta kendimden de iyi bukalemunlar benim tarzımda hayvanlar onlarla iyi geçiniyorum hatta kanka bile oluyorum onu bana verirsen çok sevinirim sana msn adresimi veriim ama bana verirsen çokkkkkk sevinirimm [email protected]

merhaba (bilmiyorum geç mi kaldım) o bukalemunu kimseye vermemişsindir umarım lütfen onu bana ver çooooook istiyorum;) verirsen çook sevinirim cevap bekliyorum kib.

img

biyomelek

18 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ