Sürüngen Forumları > Sürüngen İlanlar
BUKALEMUN VAR bedava
arkadaslar yerli malı bukalemunumu veriyorum parasız bedava gayet güzel ama yem problemi oldugu için vermek istiyorum gerçekten düzgün bakacak birisi varsa verecem yemini suyunu eksik etmeyecek birini arıyorum ilgilenenler arasın işte. GUNER 0544 359 05 07
en iyisi bulduğun yere bırakman...
bana verebilirsin. bende de vardı. şu an kıbrısa tatile gönderdim. ailesinin yanına.
slm bukalemun bakımında tecrubelıyım ben alabıollırım evde 90cm ye 40 cm ye bır terarytum var ıcıde hazır ıstanbulda oturuyosan alabılırım.
slm Bukalemununuza talibim. Tabi vzzgeçmediyseniz. Emin ellerde olacağına şüpheniz olmasın. İyi günler.
slm ben sızı aramıstım baukalemunu resmını gonderecektınız benım masılım [email protected] resım gonderrırsenız sevınırım
degişik bi hayvan ,hayvan beslemek sorumluluk almak ister sorumlulugunu almaya hazırım cevap yazarsan sevinirim [email protected] 05433559057
Bukalemun evde bakılması imkansız denecek kadar zor bi hayvandır.Onu doğasına salın.Bunu defalarca yazdık bu sitede ama hala aynı tas aynı hamam.Yazık bu hayvanlara ya.
iyi günler sana bişi diimi o bukalemunu bana ver bukalemun beim hayvanım emin ol ona senin baktığından daha iyi bakarım hatta kendimden de iyi bukalemunlar benim tarzımda hayvanlar onlarla iyi geçiniyorum hatta kanka bile oluyorum onu bana verirsen çok sevinirim sana msn adresimi veriim ama bana verirsen çokkkkkk sevinirimm [email protected]
merhaba (bilmiyorum geç mi kaldım) o bukalemunu kimseye vermemişsindir umarım lütfen onu bana ver çooooook istiyorum;) verirsen çook sevinirim cevap bekliyorum kib.