Ücretsiz Kuş Verenler

Ücretsiz muhabbet kuşu

2 yaşında, oldukça konuşkan muhabbet kuşumu sahiplenecek, gerçek bir kuşsever arıyorum. sad

Kuş dişimi acaba benimde erkek muhabbettim var yanına eş arıyorum 

KaanArslan yazdı :

2 yaşında, oldukça konuşkan muhabbet kuşumu sahiplenecek, gerçek bir kuşsever arıyorum. sad

merhaba kaan bey ben sahiplenebilirim 🔒 Üyelere Özel

KaanArslan yazdı :

merhaba kaan bey ben sahiplenebilirim 🔒 Üyelere Özel

Selamın Aleyküm abim 17 yasındayım en sevdigim hayvan kuşlar eğer ki hayla vermediysen birisine ben çok istiyorum ailemde istiyor gerçekten abi düşünürsen telefon numaram 🔒 Üyelere Özel

ben severim abi ben 2-3 senedir besliyorum yer akşehir uygun görürseniz whatsapp tel 🔒 Üyelere Özel

KaanArslan yazdı :

Abi kuş duruyosa ilgileniyorum

Abi kuş duruyosa ilgileniyorum

KaanArslan yazdı :

2 yaşında, oldukça konuşkan muhabbet kuşumu sahiplenecek, gerçek bir kuşsever arıyorum. sad🔒 Üyelere Özel" title="sad" width="20" />

Merhaba dün kuşumu kaybettik kızım meryem çok ağlıyor özledim kuşum nerde anne demesi zoruma gidiyor bize verırmısın çok severiz emin olabilirsiniz her gün evin içinde uçmasına izin verirım 2 günde altını temızlerım her gün taze su verirdim (eski kuşum çok mutluydu ) 4 yasında kizimi mutlu etmek ıstıyorum telefon um 🔒 Üyelere Özel Adres hamidiye mah kaymak sok no 1/3 kağıthane İstanbul

Kuş duruyosa sahiplenmek isterm

Yanıtlamak için giriş yapın