Ücretsiz Kuş Verenler

Bol konuşan muhabbet kuşumu ücretsiz sahiplendirmek istiyorum

1 buçuk yaşında sağlıklı, konuşkan muhabbet kuşumu ücretsiz olarak sahiplendirmek istiyorum. İşlerimin yoğunluğundan dolayı artık bakamıyorum ama ona güzel bakacak bir sahip arıyorum

İstanbulda yaşıyorum

Iyi gunler yeriniz nerde acaba tam.olarak sahiplenmek istiyorumda

Selamünaleyküm kardeşim sahiplenmek istiyorum eyer mümkünse allah rızası için alabilirmiyim 🔒 Üyelere Özel

Ona en iyi ben bakarim ve eşte alir evlendiririm..cok seviyorum yemem yediririm. 🔒 Üyelere Özel

Bende isterm 🔒 Üyelere Özel

Ben alirim bakimida priblem degildur

Evde bos vaktim oluyo muezzinim bos vaktimi kusla gecirmek degerlendirmek istiyorum numara 🔒 Üyelere Özel instgram adresimdende ulasabilirsiniz aktif hfzmuhammed.trk tesekkur ediyorum 😊

seda hanım arzu ederseniz ben sahiplenmek istiyorum Benimde kullarım var arkadaş olurlar İstediğiniz zaman da gelip görebilirsiniz içiniz rahat olsun

Fjfkfkdk yazdı :
seda hanım arzu ederseniz ben sahiplenmek istiyorum Benimde kullarım var arkadaş olurlar İstediğiniz zaman da gelip görebilirsiniz içiniz rahat olsun
Kullar nedir ya😂😂😂 Akıllı klavye mağduru oldum Kuşlar olacaktı

Bim kafesim var yeminide aldım evimde kuş beslemek istoyorum çok hayvan severim lütfen arayın kuşa sahiplenmek istiyorum 🔒 Üyelere Özel beyoğlu ist

KaanArslan yazdı :

Ben alırııımmm onuuuuuu kıyamam onaaaa :D

Seda9 yazdı :

1 buçuk yaşında sağlıklı, konuşkan muhabbet kuşumu ücretsiz olarak sahiplendirmek istiyorum. İşlerimin yoğunluğundan dolayı artık bakamıyorum ama ona güzel bakacak bir sahip arıyorum

İstanbulda yaşıyorum

Beyoğlunda oturuyorum kafesi ve yemi hazır lütfen bana verin ben iyi bakarım saygılarımla 🔒 Üyelere Özel

Seda9 yazdı :

İstanbulda yaşıyorum

Yanıtlamak için giriş yapın