Ücretsiz Kuş Verenler

Ücretsiz çift muhabbet kuşumu sahiplendiricem
İş dolayisiyla muhabbet kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum. Onlara iyi bakabilecek onlarla ilgilenebilecek birilerini arıyorum. İstanbul Anadolu yakasındayim. İlgilenenler mail atabilirler. 🔒 Üyelere Özel

Size e mail attım umarım ilgilenirsiniz telekkürler saygılar abdullah akkadıoğlu

🔒 Üyelere Özel tabilim kuşlara

Merhabalar sahiplendirdim.

Ben İstanbul Üsküdar isterim sahiplenmek lütfen 

Sym yazdı :
İş dolayisiyla muhabbet kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum. Onlara iyi bakabilecek onlarla ilgilenebilecek birilerini arıyorum. İstanbul Anadolu yakasındayim. İlgilenenler mail atabilirler. 🔒 Üyelere Özel

Cok sevdigim hayvandir muhabbet kusu eger nasip olursa ben almak isterim istanbul bağcılarda oturuyorum 🔒 Üyelere Özel numaram egerki düşünürseniz ki insAllah düşünürsünüz ben almak isterim

Sym yazdı :
Merhaba ben almak istiyorum ?

Abi kuş duruyosa ilgileniyorum

Bizde muhabbet kusu ariyoruz cocuklarim ve ben cok seviyoruz eger vermek isterseniz kuslariniza talibiz maddi olanaksizliklardan alamiyoruz tesekkur ederim

Sym yazdı :
İş dolayisiyla muhabbet kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum. Onlara iyi bakabilecek onlarla ilgilenebilecek birilerini arıyorum. İstanbul Anadolu yakasındayim. İlgilenenler mail atabilirler. 🔒 Üyelere Özel ben sahiplenmek çok isterim kuşum vardı suan kayıp çok üzgünüm eğer verirseniz çok mutlu olurum🙏

Yanıtlamak için giriş yapın