Hepsievcil

Kuş Forumları > Ücretsiz Kuş Verenler

Mesaj Ekle

Ücretsiz çift muhabbet kuşumu sahiplendiricem

İş dolayisiyla muhabbet kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum. Onlara iyi bakabilecek onlarla ilgilenebilecek birilerini arıyorum. İstanbul Anadolu yakasındayim. İlgilenenler mail atabilirler. [email protected]

img

Sym

8 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Size e mail attım umarım ilgilenirsiniz telekkürler saygılar abdullah akkadıoğlu

img

Guest75837

8 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

05316142359 tabilim kuşlara

img

ozkann

8 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar sahiplendirdim.

img

Sym

8 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben İstanbul Üsküdar isterim sahiplenmek lütfen 

Sym yazdı :
İş dolayisiyla muhabbet kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum. Onlara iyi bakabilecek onlarla ilgilenebilecek birilerini arıyorum. İstanbul Anadolu yakasındayim. İlgilenenler mail atabilirler. [email protected]

img

Kartal1236161

8 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cok sevdigim hayvandir muhabbet kusu eger nasip olursa ben almak isterim istanbul bağcılarda oturuyorum 05389175162 numaram egerki düşünürseniz ki insAllah düşünürsünüz ben almak isterim

img

Persephoneggwp

8 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sym yazdı :
Merhaba ben almak istiyorum ?

img

azat

8 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Abi kuş duruyosa ilgileniyorum

img

arac

8 yıl 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bizde muhabbet kusu ariyoruz cocuklarim ve ben cok seviyoruz eger vermek isterseniz kuslariniza talibiz maddi olanaksizliklardan alamiyoruz tesekkur ederim

img

Serap80

7 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sym yazdı :
İş dolayisiyla muhabbet kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum. Onlara iyi bakabilecek onlarla ilgilenebilecek birilerini arıyorum. İstanbul Anadolu yakasındayim. İlgilenenler mail atabilirler. [email protected] ben sahiplenmek çok isterim kuşum vardı suan kayıp çok üzgünüm eğer verirseniz çok mutlu olurum🙏

img

Karafirtina

7 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ