Ücretsiz Köpek Verenler

2.5 aylik pug
Oğluma ömürlük bir yuva arıyorum

Ben sahiplenmek istiyorum, iletişim bilgililerinizi alabilir miyim?

Puggypug yazdı :

ben edirneden sahiplenmek istiyorum

iremsiakdag yazdı :

Ben sahiplenmek istiyorum, iletişim bilgililerinizi alabilir miyim?

Puggypug yazdı :

ben sahiplenmek istiyorum edirnedeyim

Merhabalar sahiplenmek İstiyoruz Lütfen İrtibat Kurabilirmisiniz 🔒 Üyelere Özel

Puggypug yazdı :

Merhaba bir yavru pug rica ediyorum köpekler çok seviyorum ve yanımda olucak her zaman ve yanımda yatıcak emin ol onu çok iyi bakıcam bütün ailem köpekler seviyorlar 🔒 Üyelere Özel 

Puggypug yazdı :

Merhaba bir yavru pug rica ediyorum köpekler çok seviyorum ve yanımda olucak her zaman ve yanımda yatıcak emin ol onu çok iyi bakıcam bütün ailem köpekler seviyorlar 🔒 Üyelere Özel

Guest28354 yazdı :

Puggypug yazdı :
Numaranizi verir misiniz

Merhaba bir yavru pug rica ediyorum köpekler çok seviyorum ve yanımda olucak her zaman ve yanımda yatıcak emin ol onu çok iyi bakıcam bütün ailem köpekler seviyorlar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel whatsapptan yazabilirsin

Guest28354 yazdı :

Puggypug yazdı :
Numaranizi verir misiniz

Merhaba bir yavru pug rica ediyorum köpekler çok seviyorum ve yanımda olucak her zaman ve yanımda yatıcak emin ol onu çok iyi bakıcam bütün ailem köpekler seviyorlar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel whatsapptan yazabilirsin

Guest28354 yazdı :

Puggypug yazdı :
Numaranizi verir misiniz

iremsiakdag yazdı :

Puggypug yazdı :

Izmirde ikamet etmekteyim köpekleri seven yanlız yaşamakta olan biriyim 9 sene beslediğim boxer cinsi köpegimi geçen ay kaybettim isterseniz bitane yavru sahiplenmek isterim şartlarinizi koşullarinizi kabul ederim numaram 🔒 Üyelere Özel ararsaniz sevinirim gözünüz arkada kalmaz

Hangi şehirdesiniz ulaşabilir misiniz bana?? 

Yanıtlamak için giriş yapın