Kedime Eş Arıyorum

skottich short hair oğlumuza eş arıyoruz bakırköy acil!!!!

2 yaşında skottich short hair aşıları tam british short hair eş arıyoruz bakırköy ve yakın çevresi olması tercihimizdir 

merhaba ben de british shorthair kızıma acil eş arıyorum... beşiktaşta oturuyorum

taylantekin yazdı :

2 yaşında skottich short hair aşıları tam british short hair eş arıyoruz bakırköy ve yakın çevresi olması tercihimizdir 

merhabalar scottish fold dişi kedim şuan kızgınlık ta eğer uygunsa kedinizle çiftleştirelim.. tel no : 🔒 Üyelere Özel..

taylantekin yazdı :

Taylan tekin scotish short Hair olan kedinizin resmini atarmisiniz benimde british long hair disi kedimi ciflestirmek istiyoruz ancak biz beyaz partner ariyoruz

Merhaba bu numaradan bana ulasabilirsiniz

🔒 Üyelere Özel

selinh yazdı :

merhaba ben de british shorthair kızıma acil eş arıyorum... beşiktaşta oturuyorum

taylantekin yazdı :

Merhaba bu numaradan ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

selinh yazdı :

taylantekin yazdı :

Merhaba maalesef bizim ki beyaz değil ama güzel tam klasik skotich grisi uygunsa çiftleştirebiliriz

Muradoglu yazdı :
Taylan tekin scotish short Hair olan kedinizin resmini atarmisiniz benimde british long hair disi kedimi ciflestirmek istiyoruz ancak biz beyaz partner ariyoruz

Yanıtlamak için giriş yapın