Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

arkadaşlar köpek istiorum lütfen......

ist.da oturuyorum gelip alabilirim öğrenciyim ailemle yaşıyorum mail [email protected]

2,5 aylık yawru aşısı tam bir golden retriever imiz war ilginelirseniz fiyatı 200milyon telev:02164567310 (bu işte hiç bir ticari amaç yoktur bakılamdığı için wermek zorunda kalındı we ew hayvanıdır pet shop değil)teşekkürler

img

killer69

19 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkdaşım ilgilenirimdeee yaaa sıkışığım bu aralar üni.özel paralar hep oraya gitti ayarlıyimde bişerler döncem ben sana daha aşağı olmaz dımı

Selam. Gecen gun aldığım Alman Kurdu Sibirya Kurdu Kırması Kahverengi Tüylü Mavi Gözlü yavruyu verebilirim. Ailevi sorunlardan dolayı besleyemiyorum. 1 aylık erkek yavru 100 Ytl''''ye aldım aynı fiyata vereyim size. e-mail adresim [email protected] tel:0533-2253777 izmirde oturuyorum...

img

ercanspak

20 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

özel sebeplerden dolayı vereceğimiz 2 yaşında Japon Spitz köpeğimiz var.İyi bakabileceğinizi garanti ederseniz, ücretsiz verebiliriz. Arayın görüşelim. 0 216 4163665

img

3agrup

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM 3AGRUP ya aricaktımda seni ben köpeği merak ettim nası bişe dostummm resim flen varsa mail.atarmısın.çokk iii bakabilirim tabikii ama sen nasıl ikna olcaksınkiii arkadaşım mail at [email protected] resimleri beklommm veya istanbulun neresindesin buluşalımm ben gelim ok.mail bekliorum ;))

4 yaşında buddy adında büyük kırma köpeğim var. Evde bakıyorum ama onun özgürlüğü kısıtlanıyor. Bahçe daha uygun onun için. adresim: [email protected] (istanbul)

img

gsoley

19 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer ilgilenirsen 1 yaşında mavi gözlü erkek hasky kırması jköpeğim var ücretsiz vermek istiyorum aşıları tam adres değişikliği nedeniyle [email protected] dan ulaşabilirsin

img

sinembbjk

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde kurtzaar av köpeği var safkan resim yollayabilirim senin için dişi fiyatı 100 ytl olur kendi köpeğimin yavrusu vet hek. deniz kanar 0 536 318 42 64 [email protected]

teşekrler yaffffff rot ariorum.tabi bulamayacağımıda biliorum ama bi umut işteeeee bakarsın biri çıkarrrrr dimi.umutlu olmak gerekk ;(((