Kanarya

kanarya istiyorum
kanaryalar evcil midir.onlarla vakit geçirebilir miyim,nasıl yavru yaptırabilirim

lütfen bana yardım edin.daha önce hiç kanarya beslemedim.ama hastalıklarıyla ilgili birçok şeyi biliyorum.yalnız bu kanaryalar nasıl yavru yapar,ne yer,ne sıklıkta yavru yapar söyler mısınız???

Selo11 kaç yaşındasın bilmem ama sorduğun soruya göre sen kanaryayı daha sonra besle muhabbet ile idare et bence.

ama evimde muhabbet kuşu vardı zaten?ama öldü.3 sene besledim sonrada öldü.bende kanarya gibi evde yavrulayan bir kuşlar almak istiyorum ki ilk aldıklarım ölürse en azından yavrular hayatta diye kendimi üzmemek için kanarya almak istiyorum.

Muhabbet kuşunu da evde üretebilirsin, üstelik Kanarya üretmekten çok daha kolay. FAKAT, evde bir canlı bakmanın sorumluluğunu alabilecek bir yaşta değilsen, sana herhangi bir hayvanı evinde barındırmanı tavsiye etmem. Evde hayvan beslemeyi öğrenmenin ve öğretmenin yaşı çok daha erken yaşlarda başlar. Hayvan bir " Oyuncak " asla değildir. Tüm hayvanlar da bizim gibi birer canlıdır ve aynı bizler gibi fiziksel ve manevi acı çeker !! İlerki yaşlarda, bol bol kitap okuyup almak istediğin ve herşeyden önemlisi bakabileceğin hayvan hakkında tam olarak sevgi ve herşeyden önemlisi tam olarak bilgi sahibi olmadan ve bulunduğun ortamda bakabileceğin konusunda kendini mantıklı olarak ikna etmeden bu işlere başlaman genelde tavsiye edilmez. Saygılar,

Slm kardesim kanaryalar muhabbet kusu gibi değildir narindirler ele alıp sevilecek kus değillerdir üretimleride muhabbete göre daha zordur eğer yeni baslıyorsan muhabbet besle illede kanarya beslemek istiyorsan fazla pahalı birşey alma malta dediğimiz fiyatı daha ucuz olan ve bol ötücü kanaryalarla basla saygılarımla...

Yanıtlamak için giriş yapın