Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

SATICI ARKADAŞLAR DİKKATİNİZE

Mrb arkadaşlar ben uzun zamandan beri köpek arıyorum 250-300 arası bişey rotwailer olabilir yadaboxer kangal kırma falan her neyse bahçede bekçilik yapacak köpek yazsın gönderim bedelini karşılıcam ilgilenen arkadaşlar mailim:[email protected] saygılar

img

alkannazmi

19 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elimde muhtesem bekcilik yapan cins yavrular var. ALABAY - ORTA ASYA COBAN KOPEGI 2 aylik yavrular satilik. Fiyati 800 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Sen bu cins ozelikleri biliyorsa , anlarsin ben neden bu cins sana teklif ediyorum. Yoksa ROTTWEILER veya BOXER yavrusu fiyati seceresiz 400 euro , secereli 500 euro tum evraklar birlikte Istanbul teslim. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

elimde 2 tane boxer yavrusu var ikiside dişi 250 miyona veririm bekçilik yapması için biraz egıtırsın tamam annesi cok iyi bekcidir

img

roksi

19 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadasım 1.5aylık maskeli anne altınddan apbt yavruları ilgilenirsen 0532 5811381

img

totu

20 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam. Gecen gun aldığım Alman Kurdu Sibirya Kurdu Kırması Kahverengi Tüylü Mavi Gözlü yavruyu verebilirim. Ailevi sorunlardan dolayı besleyemiyorum. 1,5 aylık erkek yavru 100 Ytl''''''''''''''''ye aldım aynı fiyata vereyim size. e-mail adresim [email protected] tel:0533-2253777 izmirde oturuyorum...

img

ercanspak

20 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ