Kedime Eş Arıyorum
Damat adayinin asilari tam olmasi gerekmektedir. Bende kalmasi kosulu ile kedime damat ariyorum. Cok iyi bakilcagindan emin olabilirsiniz:) ev adresi bilgiler her sey verilecektir. Irtibat hic koparilmayacaktir. Kizim 2 yasinda cok uysal bir kedidir. Damat adayininda uysal olmasi tercihimizdir. Kedimin rengi turuncudur.
Merhaba. Oğlum Arjan. 1.5 yaşında. Brisitih Long Hair. Ancak annesi Scottish Fold, babası Shorthair. Anlayacağınız harika genlere sahip :)
Kurtuluş Şişlide oturuyoruz, ancak kızınız yabani değilse ve eve gelmeizden korkmayacaksa biz de gelebiliriz. Durum biraz da acildir :)
🔒 Üyelere Özel. Teşekkürler.
Damat adayinin asilari tam olmasi gerekmektedir. Bende kalmasi kosulu ile kedime damat ariyorum. Cok iyi bakilcagindan emin olabilirsiniz:) ev adresi bilgiler her sey verilecektir. Irtibat hic koparilmayacaktir. Kizim 2 yasinda cok uysal bir kedidir. Damat adayininda uysal olmasi tercihimizdir. Kedimin rengi turuncudur.
merhaba benim iran kedim var ,çok sağlıklı ve turuncu renginde ismi tarçın ona eş arıyorum ,annesi meşhur kedi özledi filmindeki kedidir,annesine çok benziyor.ilgilenirseniz iletişime geçelim
Harika Hanım merhaba;
05.03.2016 dogumlu safkan secereli redpoint full aşılı erkek iran kedim var. Acil olarak ilgilenebilirim. 🔒 Üyelere Özel şişli mecidiyeköydeyiz