Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Alaska Malamutes
Arkadaslar, Alaska Malamutes hakkinda bilgi istiyorum ve evde bakilabilmesi mumkun ise bir Alaska malamutes almak istemekteyim
ALASKA MALAMUT yavrusu fiyati 800 euro , ama evde bakmak icin uygun cins degil. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
Tesekkur ediyorum, peki Samoyed yada HUSKy evde bakilabilecek cinste hayvanlar mi?
ALASKA MALAMUT ; SAMOYED ve HUSKY hep kuzey kopekler , evde bakmak icin uygun degil. Sana uygun bir kopek teklif edebiliyorum , cunku 15 sene kopekler satiyorum ve daha onemli olan durust insanim. Elimde cok nadir bulunan mavi rengi 3 aylik erkek yavru DOBERMAN satilik. Gozler mavi ve tuy mavi. Yavru safkan , secereli , tuvalet egitimli , saglikli , evde iyi beslenmis , tum asilari yapilmis , kuyruk ve kulaklar kesilmis. Fiyati 600 euro tum evraklar birlikte teslimat Istanbula yapabiliyorum. Hazir ve cok uygun senin icin bu kopek alip , keyfini bakabilirsin. Benden okadar ! Ister bana guven , ister baskasi git ona guven ! Karar sende ! Saygilarimla ! Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]
Arkadaşım benim alaska malamutem var ileri itaat eğitimli ve evde besliyorum [email protected] ordan daha ayrıntılı konuşuruz