Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Alaska Malamutes

Arkadaslar, Alaska Malamutes hakkinda bilgi istiyorum ve evde bakilabilmesi mumkun ise bir Alaska malamutes almak istemekteyim

img

iakaya

19 yıl 11 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ALASKA MALAMUT yavrusu fiyati 800 euro , ama evde bakmak icin uygun cins degil. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

Tesekkur ediyorum, peki Samoyed yada HUSKy evde bakilabilecek cinste hayvanlar mi?

img

iakaya

19 yıl 11 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ALASKA MALAMUT ; SAMOYED ve HUSKY hep kuzey kopekler , evde bakmak icin uygun degil. Sana uygun bir kopek teklif edebiliyorum , cunku 15 sene kopekler satiyorum ve daha onemli olan durust insanim. Elimde cok nadir bulunan mavi rengi 3 aylik erkek yavru DOBERMAN satilik. Gozler mavi ve tuy mavi. Yavru safkan , secereli , tuvalet egitimli , saglikli , evde iyi beslenmis , tum asilari yapilmis , kuyruk ve kulaklar kesilmis. Fiyati 600 euro tum evraklar birlikte teslimat Istanbula yapabiliyorum. Hazir ve cok uygun senin icin bu kopek alip , keyfini bakabilirsin. Benden okadar ! Ister bana guven , ister baskasi git ona guven ! Karar sende ! Saygilarimla ! Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]

Arkadaşım benim alaska malamutem var ileri itaat eğitimli ve evde besliyorum [email protected] ordan daha ayrıntılı konuşuruz

img

gargi

16 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ