Kuş Forumları > Kuş İlanlar
arap bulbulu
arap bulbulumuz arkadasi olunce yalniz kaldi. arap bulbulu besleyen ve gozu gibi bakacak biri varsa ona hediye edebiliriz.
Selam bende jawa ve hint bülbülü var arap bülbülüde onlar famılyasından sonucda ispinoz famılyasından eğer vermeyi düşnürsen istanbulda oturuyorum.gelip alabilirim..saygılar.. [email protected]..
sayın erago lütfem vereceğin arkadaşın senden bedava alıp satmayacağına dikkat et gelen cevaplara ait sitedeki ilanları kontrol edersen görüsün. selamlar
Merhaba Ben saka ve kanarya besliyorum. Arap bülbülü daha önce beslemedim ama çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz. Eğer Istanbuldaysanız gelip alabilirim. [email protected]
merhaba ben daha evvel çok kuş besledim çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz istanbuldaysanız gelip bakabilirim 05326652744 [email protected]
mehmet bey uyariniz icin cok tesekkurler. ne demek istediginiz cok iyi anladim. tekrar tekrar tesekkurler.
slm erago arap bülbülünü verdiniz mi?bende bi tane erkek var eger dişi ise almak isterim.teşekkürler (iyi bakılacağından emin olabilirsiniz) [email protected]
merhaba.. benim iki hint bülbülü 1 saka 1 kaplumbağa ve 1 de akvaryumum var. eğer bu mesajı görürsen ve vermediysen mail adresim : [email protected] bu arada bu sitede verilen hayvanları alıp satanlar varmış o mesajı okuyunca şok oldum. böyle bir şey yapan kişi gitsin politikaya girsin akp''ye genel başkan adayı falan olsun.
İyi aksamlar Eskiden ırk kusları besliyordum bir ara sogudum ve hepsini verdim su anda ıkı cıft cennet kusu (uzun kuyruklu) ve bır cıft gouldian aldım fakat bunları alırken satıcının arap bulbunun cok guzel öttügünü söylemişti eger dogru ise arap bulbulune talip olabilirim Ankara da oturuyorum Selamlar
merhaba babama cok guzel bı kafes aldım ve içinede bülbül arıyorum babam gencken cok kuş bakmış sızın kusunuza da cok iyi bakacagından emın olabılırsınız emekli zaten kendısı ona bı hediye kuş alıcaktım bana verırsenız cok sevınırım istersenız sizi de bize beklerız tarabyada oturuoruz veya bende gelip alabılırım tesekkurler tel:546 5763543 [email protected]