Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
akvaryum
akvaryum camım 6mm kardes akvaryumu yerinden hic oynatmam zaten.ben bu yavru ciklitlerime günde ne kadar yem vermeliyim akvaryumun yanına gidince hepsi bana dogru geliyor yem istiyolar sanıyorum...
yemlerin ebatları ve balıklarının sayısını ögrenmem gerekir..ama ufalayarak 3-4 tane vermen yeterli olur..
kardes 12 tane cicclitim war yemlerim ufalancak sekilde degil kırmızı ve kucucuk ne kadar vereyim bide bu kaya 15 olmasada 10 kg falan akvaryum camının 6 mm olmasına ragmen ve altında kopuk koydum yinede bisey olabilirmi?
msn adresini verebilirsen ordan daha ayrıntılı konusabiliriz veya benım akvaryumumun resmine siteden bakabilirsin kayayı ordan gorup yorum yaparsan sevinirim kardes cok saol...
Selam erenozenc38 ;
Kayayı akvaryuma sağlam olarak oturttu isen hiç bir sorun çıkmaz(Cam esnemez KIRILIR veya ÇATLAR :))İki üç dakika içerisinde tüketebilecekleri kadar yem ver.Tetra ve Seranın yemlerini tavsiye ederim..
Sevgiler.
kardes ya bu kayayı saglam oturttum ben zamanla catlayabilirmi cam?yoksa catlasa ilk koydugumdamı catlardı bu akvaryumun icindeki kovalamaca icin sen ne dusunuyorsun birde mavi ciclitimin rengi bazen baya soluyo bazen asırı mavi oluyor (yem verdigim zaman) cevaplarınızı bekliyorum saolun...