Kedime Eş Arıyorum

BRITISH SHORTHAİR DAMAT ARIYORUM...Ankara

1yaşında ki dişi BRITISH SHORTHAIR kedime BEYAZ VEYA SILVER ERKEK BRITISH SHORTHAIR DAMAT ARIYORUZ(Ankara) 

11 aylık scottish fold oğlumuz var.Ankara yenimahalle de ikamet ediyoruz.Umarım ilgilenirsiniz tel 🔒 Üyelere Özel acil cevabınızı bekliyorum.Çok üzülsem de kısırlaştırmak zorunda kalıcam.

Ozzyy yazdı :

1yaşında ki dişi BRITISH SHORTHAIR kedime BEYAZ VEYA SILVER ERKEK BRITISH SHORTHAIR DAMAT ARIYORUZ(Ankara) 

Merhaba,

1 küsür yaşında gri British Long Hair oğlum var. Kısa bir süre Ankaradayız.  Aşıları tam. İlgilenirseniz cevap bekliyorum.

Teşekkürler

Ozzyy yazdı :

Merhaba gri renk British Shorthair oğlumuz var. Aşıları tam şu an kızgınlık döneminde. Düşünürseniz irtibata geçelim lütfen. Ankara

Merhaba. Eryaman'da oturuyorum. Açık gri renkli 1.5 yaşındaki safkan british shorthair oğluma eş arıyorum. ilgilenirseniz iletişime geçelim. 🔒 Üyelere Özel

Ozzyy yazdı :

Ozzyy yazdı :

Aşıları tam, 9 aylık scottish fold oğluma var Ankara gölbaşında ikamet ediyorum. İlgilenirsenz sevinirim

Bora bey Ankara beysukent kendeyiz kadife isminde gri scottish kızım var 1 yaşında kendisne eş arıyoruz brithis erkek ilgilenirseniz görüşelim lütfen 

Boraergin yazdı :
Merhaba gri renk British Shorthair oğlumuz var. Aşıları tam şu an kızgınlık döneminde. Düşünürseniz irtibata geçelim lütfen. Ankara

Yanıtlamak için giriş yapın