Kedime Eş Arıyorum

1 yaşındaki British Shorthair Blue Point kızıma eş arıyorum

İstanbul Pendikte ikamet etmekteyiz. Kızıma aynı cinste eş arıyoruz. iletişim için 🔒 Üyelere Özel adresine mail gönderebilirsiniz.

British shorthair ogluma paşa kızınıza talip

mrb 8 aylık scotish fold erkek kedim var eş arıyorum uygunsa görüşebliriz.teşekkürler

zeyyyzeyyy yazdı :

İstanbul Pendikte ikamet etmekteyiz. Kızıma aynı cinste eş arıyoruz. iletişim için 🔒 Üyelere Özel adresine mail gönderebilirsiniz.

Merhaba Zeynep hanim , 11 aylık scottish fold oğlumuz bulunmakta.Ikamet adresimiz Beykoz/Kavacık uygun bir vakitte görüşebiliriz...

Scotish fold kedimize eş arıyoruz bizde ümraniye de oturuyoruz.🔒 Üyelere Özel Kemal 

zeyyyzeyyy yazdı :

Merhabalar oglunuz hala eslesmediyse scothish kizimiz var pendikteyiz bizde

nesquik yazdı :
British shorthair ogluma paşa kızınıza talip

Merhabalar

Yakışıklı oğlum kızınıza talip,Oğlum 1 yaşında tüm aşıları eksiksizdir.Ve çok sağlıklıdır.Şu aralar tek istediği şey güzel bir kız:)

Kızınıza talibiz,isterseniz oğlumun fotoğraflarını yollaya bilirim.

Umarım akraba oluruz😀

Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası! 

zeyyyzeyyy yazdı :

Bal Rengi Fold Oğluma Eş Arıyorum İstanbul Anadolu Yakası!  Aşıları tam Göz rengi Mavi tel: 🔒 Üyelere Özel

zeyyyzeyyy yazdı :

Yanıtlamak için giriş yapın