Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Eğer yeni kaplumbağa alacaksanız bir isim bulmkak lazım dimi :)

Aşağıda 253 farklı isim vardır.İsterseniz kendi kaplumbağalarınızında isimlerini buraya ekleyip bizimle ve yeni kaplumbağa sahipleriyle paylaşabilirsiniz...

Abidin, Adudu, Afacan, Al, Al Yanak, Ali, Apti, Atılgan, Atletik, Babacan, Bahtiyar, Balyoz, Beetle, Behiç, Behzat, Betty, Bezgin, Bıcır, Bıdık, Biber, Bili, Bişko, Bişko Ve şişko, Bitirim, Boncuk, Boncuk Ve Ringo, Bonibon, Böcük, Buçuk, Bunny, Burak, Bücür, Büdü, Büdü(banu), Cafercan, Capi, Capy, Casiope, Cazı, Cemşit, Cesur, Chris, cıtır, Cicoz, Cien, Cincan, Cingöz, Concon, Çabalak, Çapkın, Çıtır, Çibiyusa, Çiko, Çilek, Çimen, Çizgili, Çöplük, Danone, Deniz, Didi, Dio, Dost, Durgun, Eboş, Edi, Edi(eda), Efe, Emrah, Emre, Emrullah, Ena, Enkaz, Erik, Donatello, Kumsal Ve Ono, Fasülye, Fetih, Fındık, Fırtık, Flapy, Flipper, Fornia, Fredie, Fredy, Gero, Gıcır, Gıdık, Ginger, Hanzi, Hay-lin, Hebelep, Hektor, Herbie, Hıbır, Hıdır, Hjuga, Hooijdonk, Hüsam, Hüsmen, Hüsniye, Hüsnü, Hüso,  İşko, Jim, Joi, Junior, Kabluş Ve Benekli, Kapiş, Kapişko, kapkum, Kaplu, Kaplumbağa, Kaplumbağa2, Kapluş, Kapo, Kapri, Kaptan, Keratta, Kıpır, Kitty, Kity, Kurbik, Lili, Mag, Mahçup, Mantar, Marilyn, Marsi, Marul, Mercan, Mercimek, Mestan, Mınık ve pörtü, Mıymıy, Micky, Miko, Minik, Minis, Minja, Minnos, Mino, Minta, Minti, Miskin, Monimoni, Mork & Mindy & Şanslı, Muharrem, Mustafa, Musti, Naciye - şakir, Nazım Nohut, Nazlı, Nemo, Nimo, Nina, Ninja, Obur, Obur-tok, Oidipus, Onur, Osman, Özgür, Papyon, Pascal, Paytak, Peg, Petti, Pıtır, Picola, Pidi, Pierre, Pinokyo, Pörtü, Prens, Punch, Rafuel, Raphael, Recep, Renkli, Rosalinda, Safinaz & Temel, Sakine, Sebastian, Selim, Simon, Sincap, Sinirli, Sticky, Suzi, Süheyl, Sülo, Sülüman,Şafak, Şakir, Şanslı, Şaşa, Şaşkın, Şebelep, Şeker, Şelale, Şerafettin, Şerife, Şıpıdık, Şirin, Şopar, Şurzan, Tati Ve Tuti, Taytis, Tayyar, Tea, Teo, Tim, Tipitoş, Toprak, Toraman, Tosba, Tosbağa, Tosbik, Tosbuk, Tospik, Tostos, Tosun, Tosun Ve Yosun, Toygar, Törtü, Turta, Turti, Turtiş, Turtu, Turuncu, Uğur, Ulaş, Umur, Uyuşuk, Van, Vinnie, Vosi Kaplum, Woldy, Yaramaz, Yaren, Yasemin, Yok, Yosun, Zeytin, Zıpçık Ve Kılçık, Zıpır, Zuzu, Zühtü ve Züptük.

Bu yazı  http://www.pet.gen.tr/2002/kaplumbaga_isimleri.phtml linkinden alınmıştır..

img

by_falcon

20 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kaplumbağa ismi türetme oyunu oynamıştık orda da çok ilginç isimler çıktı:))

img

arzuunal81

19 yıl 11 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cıvıttılar ama sonra ilerledikçe oyunun nasıl oynandığını bilmeyenler kafalarına göre isim yazmaya başlamışlardı :))

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

olsun komik oluyo bence arada gülmek te lazım.zaten çoğumuz eminim kapluşlara bakarken gülüyoruz.aynı şey değil mi?

img

arzuunal81

ÖZEL MESAJ

:) Ben onların başına gelenleri anlatsam gerçekten bazı yaşadıkları komik oluyo:)Akıllılar bazen ben bile şaşıyorum.Hiç ummadığım şeyler yapıyorlar.

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

evet ben en çok kaçmaya çalışmasını izlerken çok gülüyorum önce ön ayaklarıyla hamle yapıyo sonra bir arka ayağını çıkarıyo tam atlamak üzereyken hooop sırt üstü yuvarlanıyo:)))

img

arzuunal81

ÖZEL MESAJ

Benimkiler takım çalışması yapıyorlar.:)Kyanın üstünde birisi duruyo diğeride onun üstüne çıkıp kaçmaya çalışıyo bi keresinde çook yaklaşmıştı ama başaramadılar :) Benim erkek kapluşum çok centilmen ne yem versem önce dişinin yemesini bekliyo daha sonra kendisi yiyo:)Değişikler yavruyken aldım ben eğittim bana çekmişler :)

img

by_falcon

ÖZEL MESAJ

ben şimdiye kadar hiç bi kaçış anlarını görmedim ama çok şirin ve komikler yem yerken hele biri güneşleniyo oluyo bende onun keyfini bozmiim diye önce öbürüne veriyorum o görürde dururmu hemen ordan atlı üzerine sonra şamata çıkmış oluyo zaten onların bi yem kavgası var bitiriyo beni :)))) bu arada isteyen kapluşlarının isimlerini yazsın demişsiniz ben yaziim önceden vardı bitane ismi çıtır artık o yok maalesef ama şimdi var iki tane onlarda ada-m ve deniz-m çok şekerler ve onları izmelek bi komedi programını izlemektende komiik :)))) :p

img

mrs

17 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim 3 kaplumbağam var en küçük olanından kardeşimle konuşuyoduk bunun kaptan çıkasına daha çok var derken kardeşim elini şöle bi uzattı bide ne görürüz en minik kapluş şakkk die kardeşimin eline düştü ve arada sırada kontrol ediyoruz çıkmışmılar die :):):) ve aynen mrs onları izlemek komadi:):):)

TOSBİŞ bu nasıl_???:D:D:D

img

darkhera

17 yıl 9 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ