5 gün önce çöpte bir yavru kedi buldum ama bakımıyla ilgili hiçbirşey bilmiyorum.Sadece ona biberon aldım ve sütü suyla karıştırıp içiriyorum. Ön dişleri de var ama tabaktan süt içemiyor yada bilmiyor.Bir karış boyu var sürekli miyavlıyor. Lütfen biri bakımıyla ilgili yardım etsin gece uykusu kalmadı.
KÜÇÜĞE SICAK Bİ UYKU YERİ HAZIRLA. ÇOK FAZLA MİYAKTAR AMA GENELLİKLE ANNESİNİ ARADIĞI İÇİNDİR. AKLINA TAKILAN BİRŞEY OLURSA YAZ 🔒 Üyelere Özel
erhan 78 iyiki bunu belirttin.sana yardımcı olabilirim bu konuda deneyimim çok 🔒 Üyelere Özel u msn ne eklersen yada e mail atarsan sana yardım etmekten zevk duyarım.
kedin 2,3 aylık olana kadar bibaronla süt içicektir
daha sonra yavaş yavaş süt verebilirsin
pardan mama verebilirsin diycektim
merhaba...yardım etmek isteyenler çok ama ben de bi kaç şey yazıyım istedim...kedini bir veteriner kliniğine götürmen yerinde olur çünkü olası bi parazit riskini ortadan kaldırmış olursun...hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama eğer ankaralıysan ankara üni. veteriner fakültesinde çok ucuza baktırabilirsin...muhtemelen sana parazit ilacı vereceklerdir...ayrıca geceleri çok sık uyanacak hazırlıklı ol 1 aylık olana kadar.kakasını yapamıyosa karnını hafifçe ov...pisiciği de öp benim için:))