Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

bir görüş lütfen??

bugün eminönüne gittim orda yavru bi jaqo buldum fiyatı 300$ ve çok güzel bi şey...yanına gidince çok bağırmıyo ayrıca gagasını da uzatmıyo..çok beğendim ama daha sonra başka satcıcılarla konuştum bu yavru jaqo ların çok dayanmadığını sölediler...kararsız kaldım... ayrıca bi tek orda yavru vardı diğer gittiğim yerlerde hep büyük vardı ....sizce nasıl fiyatı? ayrıca kırmızı kuyruk jaqo ....bide burda bi arkadaş var 5.5 aylık jaqo satıyorum demiş ni ye nerden biliyosun 5.5 aylık olduğunu sen mi ürettin türkiye şartlarında üretim yapman için milyarlarca yatırım yapman lazım

img

çavuşş

19 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim 2 yaşında bordo kuyruk jakom var aldığımda 2 aylıktı.Hiç bir sorun olmadan büyüdü.Hala elime gelmiyor ama benden kaçmıyor ve elimizden yem yiyor, bir kaç kelime de söylüyor.Yavru alman daha iyi olabilir bence.

img

yildiz25

19 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bencede yavru almanı tavsiye ederim.dıger satıcılar ellerındekı kusu elden cıkartmak ıcın boyle demıs olabılırler.saygılar

img

kutluhann

19 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

JAKO papaganim 7 yasinda , konusuyor , cok buyuk tekerli kafes birlikte satiyorum. Fiyati 1000 euro. Resimleri mevcut. Cep : 00359888938321 E-mail : [email protected]