Kanarya

1 ÇİFT AHAD VE 3 YAVRUSU (EVDEN)
meraba arkadaşlar evde beslediğim ve üç yavrusunu aldığım ahad mozaiklerimi vermeyi düşünüyorum.. yavruların ikisi dişi biri erkek.. çok sağlıklılar.. anne kızgın fakat baba tüyde.. tahminimce evde besleyecekler için ocak ayında yavru alınır.. ilginize teşekkürler.. 🔒 Üyelere Özel

tane 70 den vericem arkadaşlar..

Mozaik''çiler dikkatli olun.....

mozaik diye dışarda tuttuğu serçelerden veriyomuş dikkat

serçe olsa amennah...

kuşlar satılmıştır arkadaşlar.. ilginize teşekkürler..

Ne ilgisi gördünki.İnsalrı kandırmaya çalıştın yemiyincede kuşlar satılmışdır dedin. (sevgili kanarya severler mzkc mozaik arkadaşımız bu ilanı verince bende kendisine cevap yazdım nerdesiniz kuşların resmi varmı ve fiyat nedir diye,kendisinden bana cevap geldi fotoğraf ve fiyatı. geçengün üretici olarak kendisini gösteren bu arkadaş burda evden diye satıyor oysaki bana gelen resim ve fiyatlar aynı,kişiyi tam tesbit edebilmek msn davettim ve geldi biraz konuştuk kişi kendisi ben üreticiyim dedi ve bende neden insanları kandırıyorsun dedim ne yapayım satamadım dedi;kuşların 250 ytl idi ben kişini yaptıklarını açıklayınca fiyat bir anda 70 ytl oldu yani diyceğim bu tip şeyler çok oluyor dikkat edin....tekrar söylüyorum kuşlara laf yok kişini yaptığı çok yalnış. En derin saygı ve sevgilerimle

Yanıtlamak için giriş yapın