Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

<<<<çok yeniyim lütfen yardım>>>>

arkadaşlar ben yeni akvaryum aldım içini döşedim boyuları 85.40.45 balıklarım genelde hep kaya tarafına toplanıyor (cikletler ve sarı prenses) ve akvaryumun sol tarafına büyük bir kaya koydum akvaryumun altında köpük war bu kaya parçası akvaryumun dengesini bozarmı? (maksimum 15 kg lık bir kaya) msn im [email protected] yardımlarınızı bekliyorum saolun....

img

erenozenc38

19 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş sen kafanı takma hiç bi şey olmaz ve cikletlerin saklanması demek görünmeyen yerlerde yuva yapıorlar demek oluyor eğer akvaryumun yeniyse onlar 4-5 gün içerisdinde gezmeye başlarlar kolay gelsin saygılar

img

elazıglı_alex23

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ELAZIGLI_ALEX23 cok saol kardesim birsey daha sorcam balıklarım bazen hareketsiz kalıyorlar bazen daha canlı oluyorlar bunun nedeni ne ve gunde 3 kere 3 parmak ucu kadar yem atıyorum hızlı buyumelerini istedigim icin sizce dogrumu?

img

erenozenc38

ÖZEL MESAJ

koyduğun kaya dengeyi bozmaz ama akvaryum camının 6 mm olduğunu düşünürsek yerin den oynatmanı fazla tavsiye etmem.chiclit ler kaya altlarını kazmaya bayılırlar ve genelde kayaların etrafın da oynarlar.o yüzden kayaları koyarkende dikkatli olman gerekir.balıların doğal hareketleri o gözlemlediğin sarı prenseslerle ilgili sorun olursa [email protected]

ne kadar yem vermem gerekiyor kardes yavru ciklitlere

img

erenozenc38

ÖZEL MESAJ

cichlidlerin kayalık bölgeyi seçmesi gayet normal çünkü çok severler bu arada eger o kaya 15 kg ise koymamanı tavsiye ederim alt cam esneyebilir tehlikeli bi durum..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erenozenc38 çok fazla yem veritom bu senin suyunun çabuk kirlenmesine ve balıklarında kabıza yol açar çok yem verme her zaman verdiğinin yarısı kadar ver çok yem yemeleri balıkların çabuk büyümelerine yol açamaz ölmelerine yol açar kayserilisn heralde ben ELAZIĞLIYIM :)))))))))))))))

img

elazıglı_alex23

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet kayseriliyim kardes :))) ya bu kaya meselesi benım cok kafama takıldı stres yapıyorum bunu :D akvaryumun resmine galeriden bakıp yorum yaparsanız sevinirim selamlar...

img

erenozenc38

ÖZEL MESAJ

Selam erenozenc38 ;

Kayayı akvaryuma sağlam olarak oturttu isen hiç bir sorun çıkmaz(Cam esnemez KIRILIR veya ÇATLAR  ROTFL:))İki üç dakika içerisinde tüketebilecekleri kadar yem ver.Tetra ve Seranın yemlerini tavsiye ederim..

Sevgiler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ